Tilleggsavtale for Conta Regnskap

Tillegg til den generelle brukeravtalen for Conta-tjenestene. Vilkårene trer i kraft når Bruker aktiverer Conta Regnskap fra brukerkontoen sin, eller registrerer ny konto på Tjenesten.

Conta Regnskap er en nettbasert programvaretjeneste for norske foretak, der formålet med Tjenesten er at Bruker skal kunne bokføre regnskapsbilag og hente ut lovpålagte regnskapsrapporter. Bruker er selv ansvarlig for at bilag og transaksjoner blir registrert riktig iht. bokføringsloven.

Ved aktivering av Tjenesten gjelder til enhver tid den pris som er fastsatt når avtalen ble inngått. Abonnementet faktureres årlig. Eventuelle rabatter gjelder kun for de første 12 månedene.

Tjenesten må sies opp minst 30 dager før abonnementsperiodens utløp. Dette gjøres av Bruker selv under «Innstillinger» i Tjenesten, eller ved å melde fra på kundeservice@conta.no til Tilbyder.

Hvis ingen oppsigelse er mottatt innen fristen, fornyes og forhåndsfaktureres Tjenesten for nye 12 måneder.

Virksomheter som har sagt opp Tjenesten vil ikke få tilgang til dataene i kontoen etter at abonnementsperioden er løpt ut. Tilbyder lagrer alle dataene i 1 måned etter utløpsdato, i tilfelle Bruker ombestemmer seg.

Sist oppdatert 25. januar 2019