Rapporter

MVA i Conta Faktura »

De fleste firmaer må levere MVA-oppgaver til myndighetene, enten seks ganger eller én gang per år. Les om hvordan du bruker MVA-oppgaven i Conta Faktura her.

Rapporter »

Conta Faktura lar deg ta ut detaljerte rapporter om alt som angår omsetningen i firmaet ditt. Her skal vi gå gjennom hvordan du kan få mest mulig ut av denne funksjonen.

Få nyhetsbrev fra Conta

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert. Vi sender ut nyheter og nyttig informasjon om Conta-tjenestene.