Conta Pluss

Conta Pluss er en betalingstjeneste som utvider verktøykassen for deg som bruker Conta-tjenestene.

Pluss kan enten kjøpes for en periode på et år, en måned, eller et kvartal. Dette velger du når du oppgraderer. Det er virksomheten din og ikke brukerkontoen din du oppgraderer til Conta Pluss. Har du tilgang til mange firma i Conta må du altså oppgradere hver av de hvis du vil ha tilgang til Pluss på alle.

Oppgraderingen for firmaet ditt gjelder over flere tjenester, hvis du for eksempel bruker både Conta Faktura og Conta Salg har firmaet Pluss-funksjoner i begge.

Disse funksjonene er inkludert i Conta Pluss:

• Automatisk registrering av innbetalinger ved hjelp av KID
  • Ubegrenset antall prosjekter og avdelinger i hvert firma
  • Mulighet for å fjerne Conta-logoen fra fakturaer, inkassodokumenter og e-poster
  • Ubegrenset lagringsplass for filer på kunder og prosjekter (avtaler, bilder e.l.)
  • Du kan legge inn gjøremål på hver kunde, med varsling
  • En gratis kredittsjekk per måned
  • Sende ubegrenset med fakturaer på e-post
  • Tre EHF-fakturaer per måned
  • Ta kopi av fakturaer for å bruke som grunnlag for nye
Under INNSTILLINGER og PLUSS kan du endre på hvorvidt du vil at abonnement skal fornyes hver måned, hver tredje måned eller på årlig basis. Du kan også avslutte abonnementet her.
Skjermbilde av Conta Pluss-abonnement

Støtte for KID-nummer for på fakturaene

Dette vil for mange være den viktigste funksjonaliteten med Pluss-abonnement. For å skru på KID må du ha en avtale med banken din. Fyll ut bestillingsskjemaet ved å gå til hit i Conta Faktura: INNSTILLINGER > PLUSS > KID.

PDF-en du generer ved å klikke LAG BESTILLINGSSKJEMA må du sende på e-post til banken din. Les mer om KID her.

Skjermbilde av KID-registrering

Alle fakturaene dine vil deretter ha et unikt KID-nummer som kunden skal bruke når de betaler. Da blir innbetalingene registrert automatisk i Conta uten at du trenger å sjekke nettbanken og markere fakturaen som betalt.

Prosjekter og avdelinger

Conta Pluss lar deg opprette et ubegrenset antall prosjekter og avdelinger på hvert firma. Avdelinger kan brukes når virksomheten din driver med flere forskjellige typer aktiviteter, og du vil skille omsetningen fra hver av de i regnskapet.

Du kan bruke prosjekter i Conta-tjenestene til å få oversikt over inntekter fra jobber som pågår over tid. Et prosjekt kan også knyttes til en kunde.

Skjule Conta-logoen fra fakturaene

Med Conta Pluss kan du sette et mer unikt preg på fakturaene ved å ta bort Conta-logoen nederst. Gå til menyfanen INNSTILLINGER og så menypunktet FAKTURAINNSTILLINGER for å velge å skjule logoen på fremtidige fakturaer du lager. Du fjerner også logoen fra inkassodokumenter og e-poster.

Merk at alle endringer i fakturaene kun gjelder fremtidige fakturaer, ikke de som allerede har blitt laget.

Fri lagringsplass for filer

Conta Pluss gir deg ubegrenset opplasting av filer og dokumentasjon på hver kunde. Dette kan være alt fra kontrakter, bilder, tegninger, til andre ting som angår kundeforholdet.

Yrkesgrupper som kan få reklamasjoner på arbeidet de utfører bør være påpasselige med å ta vare på bildedokumentasjon av leveransen, og denne funksjonen fungerer godt til det.

For å laste opp dokumenter går du hit:

KUNDE > KUNDEKORT > FILER

Skjermbilde av Kundekort

INNSTILLINGER > PROSJEKTER > DETALJER > PROSJEKTFILER

Skjermbilde av prosjektdetaljer

Gjøremål på kunder

Du kan også opprette en huskeliste på hver kunde, med varsling for hvert gjøremål. Gå til kundekortet til kunden det gjelder under menyfanen KUNDER for å gjøre dette.

Skjermbilde av kundekort-gjøremål

Velg GJØREMÅL og så NYTT GJØREMÅL for å legge til gjøremål på kunden. Du vil bli påminnet om hendelser på gjøremålslista di både på startsiden i Conta Faktura, og via e-post om du ønsker.

Når du oppretter et gjøremål kan du velge når du vil ha påminnelse på e-post fra nedtrekksmenyen.

Gratis kredittsjekk

Hver måned med Pluss-medlemskap gir deg én gratis kredittsjekk i Conta Kredittsjekk. Disse samles opp og kan brukes når som helst, eller spares til senere.

Det kan være smart å sjekke nye kunder for å se at de har betalingsevne. Les mer om hvordan du kredittsjekker her.

Tre EHF-fakturaer per måned

Hver måned med Pluss-medlemskap gir deg tre EHF-fakturaer inkludert.
EHF-fakturaer sendes direkte til mottakerens økonomisystem, og det er dermed mer pålitelig å fakturere på denne måten.

Kopiere fakturaer

Du kan kopiere gamle fakturaer til å bruke som grunnlag for nye. Da slipper du å taste inn den samme informasjonen på ny. Du kan endre på detaljene når du redigerer fakturaen.

Sende ubegrenset med fakturaer på e-post

Alle kan sende fakturaer selv ved å laste ned og sende som vedlegg, men med Conta Pluss kan du sende dem direkte fra systemet, i ubegrenset antall.

Se forøvrig tillegget til brukeravtalen som gjelder for Pluss.