Conta Pluss

Conta Pluss er en betalingstjeneste som utvider verktøykassen for deg som bruker Conta-tjenestene.

Pluss kan enten kjøpes for en periode på et år, en måned, eller et kvartal. Dette velger du når du oppgraderer. Pluss-pakken er registrert på virksomheten din, ikke på brukerkontoen. Hvis du har mange firmaer må du altså oppgradere til Pluss på hvert av de for å få tilgang.

Disse funksjonene er inkludert i Conta Pluss:

• Automatisk registrering av innbetalinger ved hjelp av KID
  • Ubegrenset antall prosjekter og avdelinger i hvert firma
  • Mulighet for å fjerne Conta-logoen fra fakturaer, inkassodokumenter og e-poster
  • Ubegrenset lagringsplass for filer på kunder og prosjekter (avtaler, bilder e.l.)
  • Du kan legge inn gjøremål på hver kunde, med varsling
  • En gratis kredittsjekk per måned
  • Tre EHF-fakturaer per måned
  • Ta kopi av fakturaer for å bruke som grunnlag for nye

Se forøvrig tillegget til brukeravtalen som gjelder for Pluss.

Under INNSTILLINGER og PLUSS kan du endre på hvorvidt du vil at abonnement skal fornyes hver måned, hver tredje måned eller på årlig basis. Du kan også avbryte abonnementet her.

Støtte for KID-nummer for på fakturaene

Dette vil for mange være den viktigste funksjonaliteten med Pluss-abonnement. For å skru på KID må du ha en avtale med banken din. Fyll ut bestillingsskjemaet ved å gå til menyfanen INNSTILLINGER og menypunktet KID. PDF-en du generer ved å klikke «Last ned som PDF» må du sende på e-post til banken din. Les mer om KID her.

Prosjekter og avdelinger

Conta Pluss lar deg opprette et ubegrenset antall prosjekter og avdelinger på hvert firma. Avdelinger kan brukes når virksomheten din driver med flere forskjellige typer aktiviteter, og du vil skille omsetningen fra hver av de i regnskapet.

Du kan bruke prosjekter i Conta-tjenestene til å få oversikt over inntekter fra jobber som pågår over tid. Et prosjekt kan også knyttes til en kunde.

Skjule Conta-logoen fra fakturaene

Med Conta Pluss kan du sette et mer unikt preg på fakturaene ved å ta bort Conta-logoen nederst. Gå til menyfanen INNSTILLINGER og så menypunktet FAKTURAINNSTILLINGER for å velge å skjule logoen på fremtidige fakturaer du lager. Du fjerner også logoen fra inkassodokumenter og e-poster.

Merk at alle endringer i fakturaene kun gjelder fremtidige fakturaer, ikke de som allerede har blitt laget.

Fri lagringsplass for filer

Conta Pluss gir deg ubegrenset opplasting av filer og dokumentasjon på hver kunde. Dette kan være alt fra kontrakter, bilder, tegninger, til andre ting som angår kundeforholdet. Yrkesgrupper som kan få reklamasjoner på arbeidet de utfører bør være påpasselige med å ta vare på bildedokumentasjon av leveransen, og denne funksjonen fungerer godt til det.

Gjøremål på kunder

Du kan også opprette en huskeliste på hver kunde, med varsling for hvert gjøremål. Gå til kundekortet til kunden det gjelder under menyfanen KUNDER for å gjøre dette.

Velg GJØREMÅL og så NYTT GJØREMÅL for å legge til gjøremål på kunden. Du vil bli påminnet om ting på gjøremålslista di både på startsiden i Conta Faktura, og via e-post om du ønsker.

Velg hvor lenge før du ønsker å bli varslet på e-post fra nedtrekksmenyen.

Gratis kredittsjekk

Hver måned med Pluss-medlemskap gir deg én gratis kredittsjekk i Conta Kredittsjekk. Disse samles opp og kan brukes når som helst, eller spares til senere.

Les mer om hvordan du kredittsjekker her.

Tre EHF-fakturaer per måned

Hver måned med Pluss-medlemskap gir deg tre EHF-fakturaer inkludert.

Kopiere fakturer

Du kan kopiere gamle fakturaer til å bruke som grunnlag for nye.