Conta Inkasso-abonnement

Alle brukere av Conta Inkasso får tilgang til den samme tjenesten, men det er mye å spare på å velge Conta Inkasso Total hvis du oppretter mange saker.

Conta Inkasso Standard

Du betaler en fast årspris, og en pris for hver inkassosak.

Conta Inkasso Total

Du betaler en fast månedspris og kan opprette ubegrenset med inkassosaker uten ekstra kostnad.

Conta Inkasso Privat

For privatpersoner som vil benytte seg av inkasso mot f.eks. leietakere som ikke betaler.

Conta Inkasso Start

For privatpersoner som vil benytte seg av inkasso mot f.eks. leietakere som ikke betaler.

Standard og Total inkluderer også ubegrenset med filopplastinger på hver kunde under menyfanen KUNDER. Dette er inkludert hvis du oppgraderer til Pluss, og da kan du også skjule Conta Inkasso-logoen på alle PDFer som du genererer og/eller sender med Conta Inkasso.

Registrer deg i Conta Inkasso.