Syv fordeler med Conta Inkasso

ordforklaring

Her er en oppsummering av fordelene du oppnår ved å bruke Conta Inkasso.

1. Penger raskere på konto. Med Conta Inkasso går saken direkte til utleggsforretning hos namsmannen. Inkassobyråene er pålagt å sende betalingsoppfordring to ganger, i tillegg tar de ofte saken innom forliksrådet også.

2. Du beholder gebyrer og renter selv. Inkassobyråer tar alle gebyrene selv. I tilegg spiser de også 8-15 prosent av hovestol når fakturaen er mer enn 60 dager gammel, tar årsgebyrer og fakturerer diverse andre gebyrer hvis du må avbryte saken el. l. Legger du ikke inn sakene i portalene deres selv må du også betale en avgift per sak.

3. Lavere gebyr. Raskere saksgang og lavere gebyrer med Conta Inkasso gjør det billigere for debitor (treg betaler) å betale. Dette øker igjen sjansen for at kreditor (ditt firma) får inn hele det utestående beløpet.

4. Du unngår interessekonflikter. Inkassobyråer har som formål å få gebyr/salær så høye som mulig, slik at de kan tjene mest mulig penger. Dette er lite kundevennlig og svekker sjansen for at debitor overhodet greier å betale.

5. Ingen ødelagte harddisker. Vi tar oss av alt det tekniske. Ingen nedlasting og installasjon. Alltid tilgang, døgnet rundt, fra enhver nettleser. Du trenger ikke en gang ha konvolutter på kontoret. Vi fikser alt for deg.

6. Gebyrene dekker kostnadene. Prisen du betaler for tjenesten tjener du inn igjen på noen få saker. Bare noen få inkassogebyrer du får inn på toppen av det opprinnelige kravet er nok til å dekke den årlige abonnementsprisen. Hvis du i tillegg får inn penger du ellers bare måtte ha ført som tap, er det vel ingen grunn til å vente?

7. Yes you can. Hvis inkassobyråene kan trykke på en knapp og sende automatiske betalingskrav etter samlebåndsmetoden, ja så synes vi du skal kunne gjøre det også. Det er derfor vi har utviklet Conta Inkasso. Du trenger ikke å være jurist, og du er ikke lenger avhengig av en dyr tredjepart. Det er enklere enn å bruke nettbanken.

Gå til pris- og bestillingssiden.