Åtte fordeler med Conta Inkasso

ordforklaring

Her er en oppsummering av fordelene du oppnår ved å bruke Conta Inkasso.

1. Penger raskere på konto. Med Conta Inkasso går saken raskere til utleggsforretning hos namsmannen. Når du sitter i førersetet styrer du hele prosessen selv.

2. Du beholder alle gebyrer og renter, til forskjell fra fremmedinkasso.

3. Rask saksgang og lave gebyrer med Conta Inkasso gjør det billigere for debitor (treg betaler) å betale. Dette øker igjen sjansen for at kreditor (ditt firma) får inn hele det utestående beløpet.

4. Conta Inkasso er kundevennlig. Det er du som har direkte kontakt med kunden og kan selv avtale nedbetaling eller andre løsninger på gjelden.

5. Ingen tekniske snubletråder. Nettbasert løsning betyr ingen installasjon og konstant tilgang, døgnet rundt.

6. En rimelig løsning. Prisen du betaler for Conta Inkasso tjener du inn igjen på noen få saker. Bare noen få inkassogebyrer du får inn på toppen av det opprinnelige kravet er nok til å dekke den årlige abonnementsprisen.

7. Yes you can. Kan du følge enkle steg og trykke på en knapp for å ta prosessen til neste steg? Da kan du bruke Conta Inkasso. Du trenger ikke å være jurist, og du er ikke avhengig av en tredjepart. Det er enklere enn å bruke nettbanken.

8. Du får betalt for fakturaer som ellers hadde betydd tapte penger.

Gå til pris- og bestillingssiden.

Foretrekker du kanskje at noen andre tar seg av innkrevingen slik at du sparer tid? Conta tilbyr også inkasso gjennom inkassobyrået Contando.