Kom i gang med kredittsjekking

Fra startsiden kan du gjøre kredittsjekker og se status på sjekkene du har gjennomført.

Fra startsiden kan du gjøre kredittsjekker og se status på sjekkene du har gjennomført.

Conta Inkasso startside

Ta en ny kredittsjekk

Conta Kredittsjekk gjør det enkelt å sjekke betalingsevnen til kunder, noe som kan spare deg for bry i fremtiden. Klikk på TA EN NY KREDITTSJEKK for å sette i gang.

Kredittsjekker

Klikk på menyfanen KREDITTSJEKKER for å gå til en fullstendig oversikt over kredittsjekkene dine.

Kredittsjekking krever Conta-kreditt, som du enten kan fylle opp slik at du har i bakhånd, eller betale etter behov. Les mer her om hvordan du fyller opp Conta-kreditt-kontoen din og betaler for kredittsjekker og andre betalingstjenester fra Conta. På startsiden ser du hvor mange kredittsjekker du har tilgjengelig.

Kvitteringer

Klikk på KVITTERINGR -fanen for å se kvitteringer for kredittsjekkene dine. Her kan du også kjøpe Conta-kreditt og se hvilke betalingskort du har lagret.

Status på kredittsjekker

Halvsirkeldiagrammet på startsiden viser deg kredittverdigheten til kundene du har kredittsjekket. Dette gir deg en indikator, men du kan se flere detaljer ved å klikke på menyfanen KREDITTSJEKKER øverst.