Kredittsjekker

Fra denne menyfanen kan du se en oversikt over dine utførte kredittsjekker, og statusen på dem.

Fra denne menyfanen kan du se en oversikt over dine utførte kredittsjekker, og statusen på dem.

Klikk VELG PERIODE for å filtrere ut kredittsjekker foretatt innenfor et visst tidsrom. For å gjøre en ny kredittsjekk, klikk på NY KREDITTSJEKK.

OBS: Her kommer lovverket inn hvis du sjekker privatpersoner: En kredittsjekk av en privatkunde er kun tilgjengelig for nedlasting i 24 timer. Du har også bare lov til å lagre PDF-versjonen i 24 timer på din egen datamaskin eller på papir, hvis du skriver den ut.