Kvitteringer

Fra dette menypunktet kan du se kvitteringer for utførte kjøp av kredittsjekker.

Fra dette menypunktet kan du se kvitteringer for utførte kjøp av kredittsjekker.

Kvitteringer for alle kjøp av Conta-kreditt finner du som PDF-er under menyfanen INNSTILLINGER og deretter menypunktet CONTA-KREDITT. Kvittering kommer også på e-post like etter at at handelen er gjennomført.

Du kan også lese litt mer inngående om hvordan Conta-kreditt brukes som betalingsmetode.