Gjenpartsbrev til privatpersoner

kvinne som leser gjenpartsbrev

Privatpersoner som blir kredittsjekket mottar et informasjonsbrev med varsel om at et firma har kredittsjekket dem. Dette er et lovkrav, og er nyttig bl.a. for å forhindre forsøk på ID-tyveri.

Nedenfor ser du hvordan brevet til privatpersoner er utformet. Bedrifter og organisasjoner får ikke noe varsel, da det ikke er et lovkrav.

Gjenpartsbrev

Tilbakemelding

NB: Ikke bruk dette skjemaet ved spørsmål til brukerstøtte. Bruk kontaktskjemaet i stedet.