Gjenpartsbrev til privatpersoner

Privatpersoner som blir kredittsjekket mottar et informasjonsbrev med varsel om at et firma har kredittsjekket dem. Dette er et lovkrav, og er nyttig bl.a. for å forhindre forsøk på ID-tyveri.

kvinne som leser gjenpartsbrev

Privatpersoner som blir kredittsjekket mottar et informasjonsbrev med varsel om at et firma har kredittsjekket dem. Dette er et lovkrav, og er nyttig bl.a. for å forhindre forsøk på ID-tyveri.

Nedenfor ser du hvordan brevet til privatpersoner er utformet. Bedrifter og organisasjoner får ikke noe varsel, da det ikke er et lovkrav.

Gjenpartsbrev