Hovedbok

Hovedboken viser hva som er bokført på de ulike kontoene i regnskapet ditt.

Hovedboken viser hva som er bokført på de ulike kontoene i regnskapet ditt.

Du finner hovedboken under REGNSKAPSRAPPORTER > HOVEDBOK.

Hovedboken er spesielt praktisk hvis du vil finne ut hva som du har bokført på en spesifikk konto eller spesifikke kontoer i regnskapet ditt i en gitt periode.

Slik finner du frem

Velg rekken av kontoer du vil vise, samt tidsperiode ved hjelp av nedtrekksmenyene. Du kan også snevre inn valget på prosjekt og avdeling hvis du har Smart og benytter deg av disse funksjonene.

Korrigerte bilag

Korrigeringshistorikken til bilag vises ikke automatisk, kun den nyeste endringen. Hvis du vil se bilagskorrigeringer kan du huke av boksen «Vis korrigeringer» øverst på Hovedbok-rapporten, under der du velger «Fra konto» og «Til konto».

Eksport

Hovedboken kan eksporteres som både CSV og PDF-fil ved å klikke på lenkene oppe til høyre.