Kom i gang med tilbud og ordrer

Startsiden i Conta Salg gir deg et oversiktsbilde over salgene dine, meldinger, og tilbud du må følge opp.

Startsiden i Conta Salg gir deg et oversiktsbilde over salgene dine, meldinger, og tilbud du må følge opp.

Klikk på den store knappen med NYTT TILBUD for å lage et nytt tilbud. Øverst til høyre ser du hvilket firma som er aktivt nå, og sum på ordre og ordre.

Salg

Alt under menyfanen SALG er hjertet i Conta Salg. Her finner du en god oversikt over alt som har med salgene dine å gjøre.

Kunder

Under menyfanen KUNDER kan du se kundene dine, lage nye kunder, klikke deg inn på kundekortet til hver kunde, lage gjøremål, og importere kunder.

Varer

Klikk på menyfanen VARER for å se varelisten, opprette nye varer, eller importere varer.

Rapporter og innstillinger

Klikk på disse fanene for å se rapporter om salgene dine og foreta endringer i innstillingene dine.

Følg opp

Under menypunktet FØLG OPP finner du en liste over salg som krever oppfølging fra deg. Klikk på FØLG OPP på tilbud og ordre i lista for å se mer.

Meldinger

Ding ding, du har en melding! Klikk på MELDINGER for å se meldingsboksen. Tenk på det som Conta sin raskeste kommunikasjonskanal til deg om viktige ting du bør vite. Dette kan f.eks. være informasjon om viktige oppdateringer, eller beskjeder fra brukerstøtte. Meldingene kan ikke besvares.