Tilleggsavtale for Conta Inkasso

Tillegg til den generelle brukeravtalen for Conta-tjenestene. Vilkårene trår i kraft når Bruker aktiverer Conta Inkasso fra brukerkontoen sin, eller registrerer en ny konto på Tjenesten.

TJENESTEN

Conta Inkasso er en nettbasert programvaretjeneste for egeninkasso mot norske foretak og privatpersoner, basert på norsk lovverk.

Tilbyder gis fullmakt ved aksept av disse tilleggsvilkårene, til å signere inkassobrev som skal sendes til offentlige instanser på vegne av Brukers Virksomhet. Enkeltpersonforetak og privatpersoner må sende slike brev selv pga. krav om egen signatur.

Dokumenter som skal postlegges av Tilbyder kan bare sendes til mottakere i Norge og på Svalbard.

ABONNEMENTSVILKÅR

Igangsatte saker blir av praktiske årsaker ikke refundert for noen kundetyper, da dokumentene allerede er opprettet og tjenesten anses for å være levert. Eventuelle rabatter gjelder kun for de første 12 månedene.

Start
Ingen faste kostnader. Ingen utløpsdato. Postlegging av inkassodokumenter er inkludert i prisen for hver sak (se prissiden). Saker betales på forskudd med kortbetaling.

Standard
I tillegg til den årlige abonnementsprisen betaler Bruker en fast sum (iht. prissiden) for hver inkassosak som startes. Abonnementet betales forskuddsvis for 12 måneder, faktura for saker sendes etter utgangen av hver måned.

Total
Et ubegrenset antall saker er inkludert i årsprisen (se prissiden). Abonnementet betales forskuddsvis for 12 måneder.

Privat
Ingen faste kostnader. Ingen utløpsdato. Kan kun brukes av privatpersoner. Postlegging av inkassodokumenter er inkludert i prisen for hver sak (se prissiden). Saker betales på forskudd med Conta-kreditt.

OPPSIGELSE

Tjenesten må sies opp minst 30 dager før abonnementsperiodens utløp. Dette gjøres av Bruker selv under «Innstillinger» i Tjenesten, eller ved å melde fra på e-post til Tilbyder. Hvis ingen oppsigelse er mottatt innen fristen fornyes og forhåndsfaktureres Tjenesten for nye 12 måneder. Abonnementene Privat eller Start trenger ikke å sies opp.

Virksomheter som har sagt opp Tjenesten vil ikke få tilgang til dataene i kontoen etter at abonnementsperioden er løpt ut. Tilbyder lagrer alle dataene i 1 måned etter utløpsdato, i tilfelle Bruker ombestemmer seg.

Sist oppdatert 20. januar 2017.