Ofte stilte spørsmål

• Jeg er MVA-registrert, men får ikke til å fakturere med MVA, hva gjør jeg?

Så snart firmaet ditt er MVA-registrert må du huske å gå til INNSTILLINGER i Conta og huke av for at du skal fakturere med MVA. Da vil det legges til MVA på fakturaene dine.

• Hvordan bytter jeg mellom tjenestene i Conta?

For å bytte mellom tjenester i Conta klikker du på nedstrekksmenyen oppe til høyre i tjenesten. Der kan du enkelt bytte mellom aktive tjenester, eller legge til nye.

• Hvor finner jeg fakturaer/kvitteringer fra kjøp jeg har gjort i Conta?

Du kan se alle kvitteringene dine ved å gå til INNSTILLINGER og deretter CONTA-KREDITT. Klikk på FAKTURA ved siden av et kjøp for å laste ned en PDF versjon.

På denne siden kan du også kjøpe mer kreditt, og legge til eller endre betalingskortet du bruker.

• Hvordan kan jeg sende en engelsk faktura?

Du sender enkelt en engelskspråklig faktura ved å klikke på «Bytt fakturaspråk til engelsk» oppe til høyre når du lager en faktura i Conta.

• Hvordan fjerner jeg automatisk fornyelse av betalingstjenester?

Har du brukt en tjeneste i Conta som du ikke vil fornye? Da må du huske å gå til INNSTILLINGER og ABONNEMENT, og fjerne avkrysningen for automatisk fornyelse. Gjør du det senest dagen før fornyelsen blir du ikke fakturert for en ny periode.

• Personen jeg inviterte til Conta mottok ikke bekreftelsesmeldingen

Noen ganger tar det litt tid for e-posten å komme frem, så be mottakeren om å sjekke igjen om noen minutter. Har de fortsatt ikke mottatt noe, kan du prøve å slette invitasjonen fra invitasjonslisten og sende en ny invitasjon. Pass på at du har riktig e-postadresse.

• Finnes det begrensninger på hvor mange som kan få tilgang til en virksomhet?

Du kan invitere ubegrenset med brukere til hver virksomhet du har i Conta!

Inviter en ny bruker ved å gå til INNSTILLINGER, VIRKSOMHET og deretter BRUKERE. Klikk på NY BRUKER.

• Jeg har ulike innlogginger for firmaene mine, kan jeg samle alt på én brukerkonto?

Klart du kan! Logg inn på firmaet/firmaene som enda ikke er knyttet til brukerkontoen du vil bruke.

Klikk på fanen INNSTILLINGER og deretter BRUKERE. Legg inn deg selv som ny bruker, med e-postadressen du vil bruke for alle firmaer. Logg ut og logg inn igjen med den brukerkontoen du nettopp inviterte.

Nå har du tilgang til alle virksomhetene fra én og samme konto. Du bytter mellom dem ved å klikke på firmanavnet øverst til høyre på skjermen.

• Jeg har ikke mottatt bekreftelsesmelding på e-post

Vent noen minutter og se om den dukker opp. Du kan også sjekke spamfilteret ditt, noen av disse er veldig strenge. Hvis e-posten likevel ikke skulle dukke opp i innboksen din, ta kontakt med oss.