Sikkerhet

Conta Systemer AS, som driver Conta Faktura, tar datasikkerhet alvorlig. Vi gjør derfor vårt ytterste for å håndtere dine person- og firmaopplysninger på en betryggende måte.

Datatjenerne våre befinner seg i et nettverk av verdens mest avanserte datasentre, med strenge sikkerhetsrutiner og døgnkontinuerlig overvåkning. Dataene lagres på flere geografiske steder samtidig, og sikkerhetskopieres daglig i tillegg.

Alle overføringer mellom din datamaskin og vårt system er sikret med 256-bits SSL-kryptering (Secure Socket Layer). Passordet ditt lagres kryptert i databasen, Contas ansatte kan ikke klare å lese det.

Brukerinformasjonen din lagres kun med én hensikt, nemlig å la deg bruke tjenestene slik du ønsker. Vi gir ikke ut din person- eller firmainformasjon til andre, jf. brukeravtalen.

Conta Systemer AS behandler personinformasjonen din i forhold til Personopplysningsforskriften, og følger Datatilsynets anbefalinger og pålegg.

Når du henvender deg til kundeservice, må våre medarbeidere noen ganger gå inn og se på kontoen din for at skal kunne hjelpe deg bedre. Du skal være trygg på at ingen opplysninger vi har tilgang til kommer ut. Alle medarbeidere våre har full taushetsplikt, og dette er et tema vi tar meget seriøst.

Få nyhetsbrev fra Conta

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert. Vi sender ut nyheter og nyttig informasjon om Conta-tjenestene.