Tilleggsavtale Næringsoppgave

Tillegg til den generelle brukeravtalen for Conta-tjenestene. Vilkårene trår i kraft når Bruker aktiverer abonnementet Næringsoppgave for ENK fra brukerkontoen sin i Tjenesten. En oversikt over hva som er inkludert Conta sine abonnement finnes til enhver tid på Conta sine hjemmesider

Tilbyder lagrer alle data knyttet til Virksomheten i minimum 10 år etter at de ble lagt til i systemet. Virksomheter som har sagt opp Tjenesten vil ikke få tilgang til disse dataene i kontoen etter at abonnementsperioden er løpt ut. Virksomheten vil få gjenopprettet tilgangen sin til dataene hvis Tjenesten blir aktivert igjen.

Om Næringsoppgave for ENK

Næringsoppgave for ENK er et tillegg til Conta sine øvrige tjenester som lar eiere av enkeltpersonforetak sende alle skjemaene knyttet til årsoppgjør (Næringsoppgave 1 og Personinntekt) direkte til Altinn. Tjenesten er abonnementsbasert og fornyes årlig med mindre Bruker avslutter abonnementet.

Bruker er selv ansvarlig for å levere inn korrekte opplysninger til Altinn innen fristene fastsatt av myndighetene.

Bruksvilkår

Abonnementet på Næringsoppgave for ENK gjelder bare for den Virksomheten Bruker er innlogget på i det oppgraderingen og betalingen skjer. Abonnement kan ikke flyttes mellom to Virksomheter, bortsett fra ved fusjon eller omdanning, eller hvis Virksomheten er blitt lagt ned og det er startet en ny med samme eierfordeling som den forrige. Dokumentasjon må legges fram for Tilbyder.

Oppsigelse/fornyelse

Næringsoppgave 1 faktureres på forhånd på årlig basis, og må sies opp før abonnementsperiodens utløp. Dette gjøres av Bruker selv i abonnementsinnstillingene inne i Tjenesten, eller ved å melde fra på kundeservice@conta.no til Tilbyder. Hvis ingen oppsigelse er mottatt innen fristen, fornyes og forhåndsfaktureres Tjenesten for nye 12 måneder.