Gratis webinarer fra Conta - Lær om regnskap, skatt og mye mer!

Tilleggsavtale for Pluss

Tillegg til den generelle brukeravtalen for Conta-tjenestene. Vilkårene trår i kraft når Bruker oppgraderer til Pluss fra brukerkontoen sin i Tjenesten.

For å kunne bruke KID-nummer med Pluss må Virksomheten ha en bankkonto som støtter KID/OCR/eGiro. Årsgebyr og transaksjonsgebyr fra banken er ikke inkludert i prisen for Pluss. Behandlingstid hos banken og hos Nets for opprettelse av KID-avtale inngår i abonnementsperioden i Tjenesten.

Pluss tilbyr ubegrenset opplasting av filer, noe som kun gjelder for relevante filer knyttet til regnskap, faktura, inkasso, dokumentasjon av kundeforhold (tilbud, kontrakter o.l.) og annen dokumentasjon av planlagte eller utførte salg/tjenester.

Pluss gjelder bare for den Virksomheten Bruker er innlogget på i det oppgraderingen og betalingen skjer. Pluss kan ikke flyttes mellom to Virksomheter, bortsett fra ved fusjon eller omdanning, eller hvis Virksomheten er blitt lagt ned og det er startet en ny med samme eierfordeling som den forrige. Dokumentasjon må legges fram.

Noen utvalgte funksjoner fra Pluss er en fast del av andre betalingstjenester, og Bruker vil derfor kunne ha tilgang til slik Pluss-funksjonalitet ved å ha f.eks. betalte årsabonnement på andre områder av Tjenesten. Det er likevel bare Pluss som gir full tilgang til all Pluss-funksjonalitet på tvers av alle områder i Tjenesten.


Sist oppdatert 4. mars 2017

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev

Abonner på Conta nyhetsbrev

Abonner på nyhetsbrevet fra Conta og hold deg oppdatert på nye funksjoner, samt nyttige tips og triks.