Tilleggsavtale for Regnskap

Tillegg til den generelle brukeravtalen for Conta-tjenestene. Vilkårene trer i kraft når Bruker aktiverer Regnskap fra brukerkontoen sin, eller registrerer ny konto på Tjenesten.

Regnskap er en nettbasert programvaretjeneste for norske foretak, der formålet med Tjenesten er at Bruker skal kunne bokføre regnskapsbilag og hente ut lovpålagte regnskapsrapporter. Bruker er selv ansvarlig for at bilag og transaksjoner blir registrert riktig iht. bokføringsloven.

Ved aktivering av Tjenesten gjelder til enhver tid den pris som er fastsatt når avtalen ble inngått. Abonnementet faktureres årlig. Eventuelle rabatter gjelder kun for de første 12 månedene.

Tjenesten må sies opp før abonnementsperiodens utløp. Dette gjøres av Bruker selv under «Innstillinger» i Tjenesten, eller ved å melde fra på kundeservice@conta.no til Tilbyder.

Hvis ingen oppsigelse er mottatt innen fristen, fornyes og forhåndsfaktureres Tjenesten for nye 12 måneder.

Virksomheter som har sagt opp Tjenesten vil ikke få tilgang til dataene i kontoen etter at abonnementsperioden er løpt ut. Tilbyder lagrer alle dataene i minimum 10 år etter at de ble lagt til i systemet. Virksomheten vil få gjenopprettet tilgangen sin til dataene hvis Tjenesten blir aktivert igjen.

Sist oppdatert 25. januar 2019