Tilleggsavtale for Conta Salg

Tillegg til den generelle brukeravtalen for Conta-tjenestene. Vilkårene trer i kraft når Bruker aktiverer Conta Salg fra brukerkontoen sin, eller registrerer ny konto på Tjenesten.

Conta Salg er en nettbasert programvaretjeneste for norske foretak og privatpersoner, der formålet med Tjenesten er at Bruker skal kunne opprette og følge opp tilbud og ordre.

Ved aktivering av Tjenesten gjelder til enhver tid den pris som er fastsatt når avtalen ble inngått. Abonnementet faktureres årlig. Eventuelle rabatter gjelder kun for de første 12 månedene.

Tjenesten må sies opp minst 30 dager før abonnementsperiodens utløp. Dette gjøres av Bruker selv under «Innstillinger» i Tjenesten, eller ved å melde fra på e-post til Tilbyder.

Hvis ingen oppsigelse er mottatt innen fristen, fornyes og forhåndsfaktureres Tjenesten for nye 12 måneder.

Virksomheter som har sagt opp Tjenesten vil ikke få tilgang til dataene i kontoen etter at abonnementsperioden er løpt ut. Tilbyder lagrer alle dataene i 1 måned etter utløpsdato, i tilfelle Bruker ombestemmer seg.

Sist oppdatert 30. oktober 2017.