Gratis webinarer fra Conta - Lær om regnskap, skatt og mye mer!

Tilleggsavtale for Standard

Tillegg til den generelle brukeravtalen for Conta-tjenestene. Vilkårene trår i kraft når Bruker aktiverer abonnementet Standard fra brukerkontoen sin i Tjenesten. En oversikt over hva som er inkludert i Conta sine abonnement finnes til enhver tid på Conta sine hjemmesider

Abonnementet på Standard gjelder bare for den Virksomheten Bruker er innlogget på i det aktiveringen og betalingen skjer. Abonnement kan ikke flyttes mellom to Virksomheter, bortsett fra ved fusjon eller omdanning, eller hvis Virksomheten er blitt lagt ned og det er startet en ny med samme eierfordeling som den forrige. Dokumentasjon må legges fram for Tilbyder.

Tilbyder lagrer alle data knyttet til Virksomheten i minimum 10 år etter at de ble lagt til i systemet. Virksomheter som har sagt opp Tjenesten vil ikke få tilgang til disse dataene i kontoen etter at abonnementsperioden er løpt ut. Virksomheten vil få gjenopprettet tilgangen sin til dataene hvis Tjenesten blir aktivert igjen.

Om Regnskap (inkludert i Standard)

Regnskap er en nettbasert programvaretjeneste for norske foretak som er inkludert som en del av Standard-abonnementet. Tjenesten gjør det mulig for Bruker å bokføre regnskapsbilag og hente ut lovpålagte regnskapsrapporter. Bruker er selv ansvarlig for at bilag og transaksjoner blir registrert riktig iht. Bokføringsloven.

Oppsigelse/fornyelse

Standard faktureres på forhånd på årlig basis, og må sies opp før abonnementsperiodens utløp. Dette gjøres av Bruker selv i abonnementsinnstillingene inne i Tjenesten, eller ved å melde fra på [email protected] til Tilbyder. Hvis ingen oppsigelse er mottatt innen fristen, fornyes og forhåndsfaktureres Tjenesten for nye 12 måneder.

Se også vilkår for det separate abonnementet på Salg

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev

Abonner på Conta nyhetsbrev

Abonner på nyhetsbrevet fra Conta og hold deg oppdatert på nye funksjoner, samt nyttige tips og triks.