Gratis webinarer fra Conta - Lær om regnskap, skatt og mye mer!

Tilleggsavtale Bankintegrasjon

Tillegg til den generelle brukeravtalen for Conta-tjenestene. Vilkårene trer i kraft når Bruker aktiverer abonnementet Bankintegrasjon fra brukerkontoen sin i Tjenesten. En oversikt over hva som er inkludert Conta sine abonnement finnes til enhver tid på Conta sine hjemmesider. 

Om Bankintegrasjon

Bankintegrasjon i Conta gjør det mulig for Bruker å utføre bankrelaterte tjenester, som for eksempel betaling av fakturaer, direkte fra Bruker sin innlogging i Conta – uten å måtte logge inn i nettbanken. 

Bankintegrasjon krever innlogging med BankID for å inngå avtale om bruk av tjenestene. BankID kreves også ved godkjenning av betalinger. Bankintegrasjonen gjøres tilgjengelig gjennom Conta sin partner ZTL Payment Solution, som fungerer som mellomledd mellom Bruker i Conta, og banken. Ved oppstart av tjenesten må Bruker også inngå en avtale med ZTL Payment Solution.

Tjenesten er abonnementsbasert og fornyes årlig med mindre Bruker avslutter abonnementet.

Disse kan bruke Bankintegrasjon

Foreløpig kreves det en bedriftskonto for å bruke Bankintegrasjon.

Organisasjonsformene som kan benytte seg av Bankintegrasjon er alle AS og ASA, samt ENK som er MVA-registrerte. Bankkontoer som benyttes i forbindelse med tjenesten må være bedriftskonto. Det er ikke mulig å bruke Banktjenester i Conta med en privatkonto. I tillegg må Virksomheten være registrert i Enhetsregisteret.

Bruksvilkår

Abonnementet på Bankintegrasjon gjelder bare for den Virksomheten Bruker er innlogget på i det oppgraderingen og betalingen skjer. 

Abonnement kan ikke flyttes mellom to Virksomheter, bortsett fra ved fusjon eller omdanning, eller hvis Virksomheten er blitt lagt ned og det er startet en ny med samme eierfordeling som den forrige. Dokumentasjon må legges fram for Tilbyder.

Oppsigelse/fornyelse

Bankintegrasjon faktureres på forhånd på årlig basis, og må sies opp før abonnementsperiodens utløper. Dette gjøres av Bruker selv i abonnementsinnstillingene inne i Tjenesten, eller ved å melde fra på [email protected] til Tilbyder. 

Hvis ingen oppsigelse er mottatt innen fristen, fornyes og forhåndsfaktureres Tjenesten for nye 12 måneder.

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev

Abonner på Conta nyhetsbrev

Abonner på nyhetsbrevet fra Conta og hold deg oppdatert på nye funksjoner, samt nyttige tips og triks.