Tilleggsavtale for eFaktura

Dette er et tillegg til den generelle brukeravtalen for Conta-tjenestene.

Vilkårene trer i kraft når Bruker tar i bruk eFaktura for første gang. Ved å ta i bruk eFaktura forplikter Bruker, som utsteder av eFaktura, seg til følgende vilkår:

Bruker kan kun utstede eFakturaer i samsvar med markedsføringsloven § 11, og kan dermed ikke omfatte:

1. Fakturaer for abonnement der fakturamottakeren ikke eksplisitt har gitt sitt samtykke til dette.
  2. Fakturaer der det ikke eksisterer en avtale på forhånd mellom Bruker og fakturamottaker i form av en bestilling eller lignende.
  3. Forespørsler om pengegaver så fremt fakturamottaker ikke eksplisitt på forhånd har gitt samtykke til dette.
  4. Krav om betaling for ytterligere ytelser eller forlengelse av abonnement som går utover det som på forhånd var avtalt mellom Bruker og fakturamottaker.
  5. Fakturaer som utstedes med falsk identitet på avsender, eller annen feilaktig informasjon.

Brudd på vilkårene anses som ulovlig bruk av tjenesten. For mer informasjon, se avsnittet om ulovlig bruk i den generelle brukeravtalen.