Gratis webinarer fra Conta - Lær om regnskap, skatt og mye mer!

Få Conta til kampanjepris 🎉

 

Som Komplett Bedrift-kunde får du 25 % rabatt på ditt Standard eller Smart-abonnement det første året i Conta. I tillegg får du prøve systemet gratis i 30 dager.

Slik får du din rabatt:

  1. Opprett en konto ved å trykke her.
  2. Be vårt kundeserviceteam om å aktivere din ekstra rabatt ved å fylle ut dette skjemaet.
  3. Voila! Du har nå fått Norges rimeligste økonomisystem til ekstra lav pris.

 

Kom i gang →

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev

Abonner på Conta nyhetsbrev

Abonner på nyhetsbrevet fra Conta og hold deg oppdatert på nye funksjoner, samt nyttige tips og triks.

Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!