Oversikt over underleverandører

Her er en oversikt over tredjepartstjenester vi bruker, og utveksler data med.

Underleverandører av tjenester til alle brukere

TjenesteHva brukes tjenesten til?
Amazon EC2Brukes til webserverne som holder hjulene i gang.
Amazon S3Brukes til lagring av filer, for eksempel fakturaene dine.
Amazon RDSBrukes til datalagring og databasen til tjenestene våre.
JottacloudBrukes til norsk sikkerhetskopiering av alle data.
Google AnalyticsBrukes til markedsføring og anonym statistikk på websidene våre, og inne i tjenestene.
New RelicProgramvare som følger med på eventuelle feil og ytelsesproblemer i tjenestene våre slik at vi kan iverksette eventuelle tiltak raskt.
SendgridVerktøy som sender automatiske e-poster fra tjenesten, f.eks når en faktura blir sendt eller når du har satt opp en påminnelse til deg selv.
SentryFølger med på feil i programvaren slik at vi raskt kan oppdage dem.
SuperOfficeProgramvaren som brukes av kundeservice for å hjelpe deg når du trenger det.
PerformissionBrukes til markedsføring og annonsering av våre tjenester på web for å levere mest mulig relevante annonser.
VWOBrukes til markedsføring, men også til å teste endringer i brukergrensesnitt for å se hva som gjør tjenestene våre enklere å bruke.
Google AdsBrukes til annonser på Google sitt annonsenettverk, f.eks når du søker og får opp en reklame for våre tjenester.
FacebookBrukes til markedsføring av Conta sine tjenester på Facebook sitt annonsenettverk.
LinkedIn InsightsBrukes til markedsføring av Conta sine tjenester på LinkedIn sitt annonsenettverk.
AWS DynamoDBDatalagring til mobilappen og gjenkjennelsesprogramvaren KAIA som kjenner igjen bilag du skanner, og gjør at du kan raskere fylle ut bilag i regnskapet.
AWS LambdaDatalagring til mobilappen og gjenkjennelsesprogramvaren KAIA som kjenner igjen bilag du skanner, og gjør at du kan raskere fylle ut bilag i regnskapet.
AWS CloudwatchProgramvare som følger med på krasjing i KAIA, den kunstige inntelligensen som hjelper deg å fylle ut bilag.

Tjenester du selv velger om du vil aktivere/bruke

TjenesteHva brukes tjenesten til?
Cherry ServersServere til KAIA, den kunstige intelligensen som vi utviklet for å hjelpe deg med gjenkjenning av skannede bilag slik at du sparer tid på bokføringen.
FirebaseTjeneste som sender viktige meldinger (notifications) fra mobilappen, rapporterer om eventuelle krasj.
AltinnGjør det mulig for deg å sende oppgaver direkte til Altinn.
BRABankEn finansieringsløsning som gjør det mulig for deg å selge fakturaene dine til BRAbank
EHF-portalenGjør at du kan sende og motta EHF til og fra bedrifter i Norge. EHF står for elektronisk handelsformat og er standard for elektronisk fakturering i Norge.
Campaign MonitorBrukes til å sende e-post med tilbud og annen informasjon til personer som har samtykket til å motta slike e-poster. For å melde deg av kan du bare trykke på en lenke i en av e-postene.
NetsGjør at du kan sende eFaktura til privatpersoner direkte fra Conta.
SkulsDu kan sende ubetalte fakturaer til Skuls, som følger opp kunden din med purringer og inkasso om nødvendig.
CloudmailinBrukes når du sender bilag via epost til dine opplastede bilag i regnskapet.
AttachmentscannerDenne tjenesten brukes til virussjekk av alle filer som lastes opp i Conta.