Gratis webinarer fra Conta - Lær om regnskap, skatt og mye mer!

Regler for gave til ansatte

Du kan gi gave inntil 5000 kroner per ansatt helt skattefritt. Se reglene for hva du kan gi i gave til ansatte og hvordan du bokfører gaver i regnskapet. 

julegave til ansatte i bedrift
Elisabeth Ulla Uksnøy

Du kan gi gave inntil 5000 kroner per ansatt helt skattefritt. Se reglene for hva du kan gi i gave til ansatte og hvordan du bokfører gaver i regnskapet. 

Planlegger du å gi gaver til de ansatte? Det kan være hyggelig å gi en julegave eller i en annen sammenheng til de ansatte, styremedlemmer eller forretningsforbindelser. Bare ikke glem reglene for gaver og hvordan de skal bokføres. 

Gaver til ansatte

Gaver til ansatte er skattefrie inntil 5000 kroner per ansatt. Grensen økte fra 2000 til 5000 . januar 2021.

Hvis gaven har en verdi på over 5000 kroner samlet, må den ansatte selv skatte for dette. Det er derfor vanlig å holde prisen på gaven under 5000 kroner. 

Vær obs på at den skattefrie grensen på 5000 kroner gjelder per år, ikke per gave. Hvis de ansatte har fått gaver tidligere det året, må du altså trekke fra prisen for eventuelle andre gaver når du skal kjøpe gaver.

Gaver til under 5000 kroner skal heller ikke rapporteres som lønn eller naturalytelse, nettopp fordi de ansatte ikke skal betale skatt for dem. 

En gave til ansatte kan ikke være rene penger, men det er lov å gi gavekort som ikke kan veksles inn til penger. 

Bedriften får skattefradrag for gaver til ansatte, men har derimot har ikke rett på fradrag for MVA for disse. 

Gaver til ansatte skal bokføres på konto 5900 Gave til ansatte. Se hvordan du registrerer kjøp i Conta

Gaver til styremedlemmer

Reglene for gaver til ansatte gjelder også for gaver til styremedlemmer. 

Du kan kjøpe gaver inntil 5000 kroner skattefritt per styremedlem, det kan ikke være rene penger og bedriften kan ikke få MVA-fradrag. 

Gaver til styremedlemmer skal bokføres på konto 5900 Gave til ansatte. 

Gaver til innehaver av enkeltpersonforetak

Hvis du driver et ENK, kan du ikke kjøpe skattefri gave til deg selv fra bedriften. Det er rett og slett fordi du og enkeltpersonforetaket rent juridisk er samme “person” og du regnes ikke som ansatt i bedriften

Hvis du har et aksjeselskap har du derimot muligheten til å ansette deg selv i eget selskap, og dermed få gave på lik linje som andre ansatte. 

Les mer om forskjellen på ENK og AS

Gaver til forretningsforbindelser

Hvis du skal gi gaver til forretningsforbindelser som for eksempel en leverandør eller kunde, er reglene litt annerledes. 

Du kan faktisk få både skattefradrag og MVA-fradrag for gaver til forretningsforbindelser. Kravet er at de har en verdi under 100 kroner. 

Gaver til forretningsforbindelser under 100 kroner bokføres på konto 7420 Gave, fradragsberettiget, med MVA-kode 1 (25 % MVA). 

Hvis du kjøper gaver til forretningsforbindelser til en verdi mellom 100 og 270 kroner, kan du få skattefradrag. Du har ikke rett på fradrag for MVA på gaver som er dyrere enn 100 kroner. 

Gaver til forretningsforbindelser mellom 100 og 270 kroner bokføres på konto 7420 Gave, fradragsberettiget, med MVA-kode 0 (ingen MVA). 

Hvis du kjøper gaver over 270 kroner til en forretningsforbindelse, får du hverken fradrag for skatt eller MVA. 

Aksjeselskaper skal bokføre gaver til forretningsforbindelser over 270 kroner på konto 7430 Gaver, ikke fradragsberettiget. 

Enkeltpersonforetak skal ikke føre gaver over 270 kroner til forretningsforbindelser i regnskapet. Alt du fører i regnskapet ditt som ENK får du skattefradrag for, så det er ikke nødvendig å bokføre kostnader du ikke får skattefradrag for.  

Andre typer gaver fra bedriften

Ingen regel uten unntak – det gjelder også reglene for skattefrie gaver til ansatte. 

Du kan gi gaver inntil 8000 kroner til ansatte som har jobbet lenge i bedriften, så sant dette er en generell ordning dere har i bedriften. Dette gjelder første gang når den ansatte har jobbet i firmaet i 20 år, og deretter hvert tiende år. 

Du kan også gi en gave på inntil 4000 kroner når

 • den ansatte gifter seg
 • den ansatte fyller 50 år. Etter det kan du gi gave inntil 4000 kroner hvert tiende år. 
 • den ansatte pensjonerer seg eller slutter etter å ha jobbet i bedriften i minst ti år. 
 • bedriften i seg selv fyller 25 år eller et antall år du kan dele på 25 – for eksempel 50 eller 100

De ansatte skal ikke betale skatt for gavene nevnt over.

Når du bruker regnskapsprogrammet til Conta kan du enkelt bokføre julegave til ansatte med bare noen få klikk. Den smarte mobilappen lar deg skanne kvitteringene med det samme du har handlet, så ligger de klare og venter på deg i regnskapsprogrammet. 

Se hvor enkelt det er:

Prøv Conta gratis

Sist oppdatert 6. mai 2021.

    Array
(
  [0] => WP_Term Object
    (
      [term_id] => 154
      [name] => Lov og rett
      [slug] => lov-og-rett
      [term_group] => 0
      [term_taxonomy_id] => 154
      [taxonomy] => category
      [description] => 
      [parent] => 151
      [count] => 11
      [filter] => raw
    )

)
Array
(
  [0] => WP_Post Object
    (
      [ID] => 49962
      [post_author] => 76
      [post_date] => 2020-05-29 08:02:18
      [post_date_gmt] => 2020-05-29 07:02:18
      [post_content] => 

Hva er regnskapsprinsipper, lurer du kanskje? Regnskapsprinsippene er en del av regnskapslovens regler for hvordan du skal føre regnskap. De sørger for at alle i Norge fører regnskap på samme måte.

Når du følger regnskapsprinsippene er du sikker på at du fører regnskapet ditt korrekt etter regnskapsloven. Du kan gjerne kalle de for regnskapsregler! 

Regnskapsførere følger regnskapsprinsippene som står i regnskapsloven hver eneste dag. For næringsdrivende som fører regnskapet sitt selv og ikke bruker regnskapsbegrepene i det daglige, kan disse regnskapsreglene være utydelige og vanskelige å forstå. Vi har derfor droppet lovtekst-språket og prøvd å gjøre reglene så enkle som mulig slik at du kan bruke dem som retningslinjer når du fører regnskapet ditt selv. 

Trenger du et enkelt regnskapsprogram? Med Conta sitt regnskapssystem vil veivisere hjelpe deg i gang med regnskapsføringen fra første steg. Gode kontobeskrivelser, lærerike hjelpeartikler og et intuitivt design gjør det lekende lett å føre regnskap, selv helt uten erfaring. Prøv det helt gratis i 30 dager!.

Hvem må følge regnskapsprinsippene?

I utgangspunktet gjelder regnskapsprinsippene for bedrifter som har regnskapsplikt og sender inn årsregnskapet til Regnskapsregisteret. Det er likevel sterkt anbefalt at alle som fører regnskap, selv de som kun har bokføringsplikt, følger disse reglene for regnskap for å være sikker på at regnskapet blir riktig. 

Du er faktisk lovpålagt å føre regnskapet korrekt når du har bokføringsplikt også, og da er regnskapsprinsippene en veldig god veileder. Uten regnskapsprinsippene blir det rett og slett vanskelig å føre regnskap på en korrekt måte!

Som du kanskje legger merke til i denne artikkelen, flyter alle regnskapsreglene inn i hverandre, så du trenger ikke å bli forvirret om du synes de er litt like. Det er rett og slett gjort slik at det skal bli vanskelig å finne smutthull i regelverket, og for at det ikke skal være noen tvil i hva som er den riktig måte å føre regnskapet på. 

Hvis du synes det er vanskelig å føre regnskapet selv, kan du få en regnskapsfører til å hjelpe deg. Kontakt en av våre partnere for å finne en regnskapsfører som er godt kjent i systemene til Conta. 

En regnskapsfører kan hjelpe deg med enten hele eller deler av regnskapet, men også lønnskjøring, rapportering og kontroller. Se hva en regnskapsfører kan gjøre for deg.

Dette er regnskapsreglene du bør ha kontroll på når du skal føre ditt eget regnskap:

Hva er transaksjonsprinsippet?

Det første regnskapsprinsippet er transaksjonsprinsippet. Denne regelen krever at en verdi skal bokføres i regnskapet på samme dato som en tjeneste er utført eller en vare er levert til kunden. Verdien er prisen du og kunden eller leverandøren har avtalt, og som står på fakturaen. 

Enkelt forklart betyr det at du skal bokføre prisen som står på fakturaen på datoen som står på fakturaen, uavhengig av når fakturaen blir betalt. 

Hvis du derimot har fullført arbeidet eller levert varen i en annen periode (for eksempel en annen måned eller et annet år) enn fakturaen er sendt, må du flytte verdien i regnskapet med en manuell bokføring. Det gjelder, for eksempel, hvis du selger noe 31.12 og fakturerer 1.1. Å flytte verdien kalles å periodisere.  

Når du flytter verdier skal du aldri ta med MVA. Merverdiavgift skal alltid bokføres på fakturadatoen, i dette tilfellet 1.1. 

Husk at utenom noen unntak, er regelen i Norge at du må sende ut en faktura innen en måned etter at du har levert en vare eller utført en tjeneste.

Send godkjente fakturaer enkelt med Conta. Registrer deg nå

Hva er opptjeningsprinsippet?

Transaksjonsprinsippet som sier at verdier skal bokføres i regnskapet på datoen varen er levert eller tjenesten er utført, er hovedregelen når du fører regnskap. Opptjeningsprinsippet er veldig likt, og presiserer at inntekt skal bokføres når den er opptjent. Det betyr enkelt forklart at du skal føre inntekten i regnskapet på samme dato som du avtaler med kunden at du skal selge en vare, og på samme dato som jobben er utført når du selger en tjeneste, ikke på den datoen du faktisk får betalt.

Du følger fortsatt transaksjonsprinsippet når du skal bokføre kostnader for varer eller tjenester til bedriften din. 

Hvis du har utført et oppdrag i april og sender ut fakturaen 27.4, bokfører du inntekten på 27.4. Hvis du derimot venter med å sende fakturaen til neste måned, må du periodisere ved hjelp av manuell bokføring for at inntekten skal stå på riktig måned. 

Slik periodiserer du i Conta.   

Hva er sammenstillingsprinsippet?

Sammenstillingsprinsippet bestemmer at en kostnad skal bokføres i samme periode som inntekten den hører til. Dette gjelder, for eksempel, bedrifter som utfører tjenester innen bygg og anlegg. Hvis de kjøper inn materialer i mai og har de liggende på lageret, og så bruker materialene til å bygge en garasje for en kunde i juni, skal både inntekten for jobben og kostnaden for materialene føres i samme måned i regnskapet, altså juni 

Siden du også følger opptjeningsprinsippet her, vet du at inntekten skal bokføres i den måneden jobben er utført eller varen er levert. Kostnaden for materialene er bokført i mai, og må derfor flyttes til juni, samme periode som inntekten.

Når du periodiserer i regnskapet ditt, tar du utgangspunkt i opptjeningsprinsippet og sammenstillingsprinsippet. Når du periodiserer flytter du ting rundt i regnskapet slik at inntekter, kostnader og lignende blir bokført på riktig måned. På den måten sikrer du at alle rapportene dine blir riktig og at du betaler riktig skatt hvert år.

Slik periodiserer du i Conta


Hva er forsiktighetsprinsippet?

Forsiktighetsprinsippet sikrer at du ikke overvurderer hva bedriften din eier eller undervurderer hva bedriften din skylder. Det betyr at du alltid skal vurdere verdien av eiendeler som lavere enn de kanskje er, for at regnskapet ditt skal vise så sikre verdier som mulig. 

Hvis du kjøper noe for mer enn 15 000 kroner, som du forventer å ha i mer enn tre år, må du også huske å avskrive de hvert år ettersom verdien synker.

Slik ordner du avskrivning i Conta

Denne regelen er grunnen til at du skal føre urealisert tap, altså penger du ikke har tapt, men forventer å tape, i regnskapet ditt. På den måten får du et mer realistisk bilde av økonomien til bedriften. 

Hva er sikring?

Regnskapsprinsippet om sikring sier at tap og gevinst skal bokføres i samme periode. Du gjør i praksis det samme som i sammenstillingsprinsippet, men sikring gjelder kun for tap og gevinst, ikke andre inntekter og kostnader. 

Sikring blir veldig sjeldent brukt, og er mest sannsynlig ikke et prinsipp du trenger å tenke på så ofte. En av de få gangene du bruker sikringsregler er hvis du, for eksempel, eier aksjer som er avhengige av hverandre, og den ene stiger i verdi mens den andre synker. Da må du bokføre dem i samme måned for at regnskapet skal bli riktig. 

Hva er konsistensprinsippet?

Konsistensprinsippet sier at du må være konsekvent i måten du fører regnskap på. Det kan være så enkelt som at du alltid fører samme kostnad, telefonregningen din for eksempel, på samme regnskapskonto hver gang. 

Et annet eksempel, er at du må velge enten saldoavskriving eller lineær avskrivning når du avskriver eiendeler verdt mer enn 15 000 kroner i regnskapet ditt. Det er ikke lov å veksle mellom metodene i samme regnskap. 

Hva er kontantprinsippet?

Kontantprinsippet gjelder for lønn og ikke for regnskapsføring, og sier at lønn og andre ytelser som er betalt til ansatte skal rapporteres i lønnssystemet ditt og i a-meldingen på den dagen pengene betales ut. 

Når du fører regnskap, bokfører du lønnen på perioden de ansatte jobbet. Det betyr at om de ansatte får lønn for mars utbetalt 10. april, skal lønnen rapporteres i lønnssystemet 10. april, men periodiseres slik at den står på mars måned i regnskapet ditt

Det gjelder både lønn og utbetalinger som bonuser, reisegodtgjørelser, utlegg og lignende.

Hva er god regnskapsskikk?

Regnskapsloven sier ofte at du må følge god regnskapsskikk. God regnskapsskikk er et sett med regler basert på regnskapsloven med mer detaljerte forklaringer på hvordan du skal føre regnskap. De kan være kjekke å se til om du har spesifikke ting du lurer på som du ikke finner i regnskapsprinsippene. 

Hold regnskapet oppdatert

Selv veldig små firmaer som ikke har bokføringsplikt bør føre regnskap minst én gang i året i tilfelle bokettersyn. Bokettersyn er en kontroll av regnskapet ditt som er utført av Skatteetaten. Dette gjøres gjerne etter årsskiftet og i løpet av våren.  

Selskaper som har bokføringsplikt, for eksempel de som har med enn 600 bilag i året, må føre regnskap minst fire ganger i året. Det mest vanlige er å gjøre regnskap hver fjerde måned og før hver leveringsfrist og betalingsfrist satt av myndighetene. Se alle regnskapsfrister.

LES OGSÅ:

Vi anbefaler at du oppdaterer regnskapet ditt oftere enn det som er minimum. Skippertak av regnskapsføringen kan gjøre det vanskelig å finne feil i regnskapet og å ta vare på kvitteringene og bilagene du trenger. Det å miste en kvittering kan faktisk koste deg ganske dyrt! Ikke minst får du mye bedre oversikt over økonomien og likviditeten til bedriften din om du fører regnskap ofte. 

Lykke til med regnskapsføringen!

LES OGSÅ: 

[post_title] => Slik tolker og følger du regnskapsloven [post_excerpt] => [post_status] => publish [comment_status] => open [ping_status] => open [post_password] => [post_name] => slik-tolker-og-folger-du-regnskapsloven [to_ping] => [pinged] => https://hjelp.conta.no/kunnskapssidene/likviditet/alt-om-likviditet/ https://conta.no/fakturering/kan-du-fakturere-pa-forskudd/ https://hjelp.conta.no/kunnskapssidene/regnskap-og-bokforing/7-regnskapstips-for-ferskinger/ https://hjelp.conta.no/kunnskapssidene/regnskap-og-bokforing/dette-er-periodisering/ https://hjelp.conta.no/regnskap/bilag/slik-periodiserer-du/ https://hjelp.conta.no/kunnskapssidene/regnskap-og-bokforing/dette-er-avskrivning/ https://hjelp.conta.no/regnskap/bilag/slik-bokforer-du-avskrivning/ https://hjelp.conta.no/kunnskapssidene/regnskap-og-bokforing/hva-er-bokettersyn/ https://hjelp.conta.no/kunnskapssidene/regnskap-og-bokforing/6-vanlige-regnskapsfeil-du-bor-unnga/ https://hjelp.conta.no/kunnskapssidene/regnskap-og-bokforing/hva-koster-det-a-miste-en-kvittering/ [post_modified] => 2021-01-19 10:40:25 [post_modified_gmt] => 2021-01-19 09:40:25 [post_content_filtered] => [post_parent] => 0 [guid] => https://hjelp.conta.no/?p=49962 [menu_order] => 0 [post_type] => post [post_mime_type] => [comment_count] => 0 [filter] => raw ) [1] => WP_Post Object ( [ID] => 6701 [post_author] => 2 [post_date] => 2017-05-30 13:16:19 [post_date_gmt] => 2017-05-30 12:16:19 [post_content] =>

Ubetalte fakturaer blir foreldet etter tre år hvis du ikke foretar deg noe for å kreve inn pengene. Det betyr at fakturaen ikke lenger er gyldig.

Foreldelsesfristen sier at krav som er eldre enn tre år etter første forfallsdato, må slettes. Dette reguleres i foreldelsesloven §2.

Merk deg at hvis kunden foretar en innbetaling som ikke dekker hele kravet, løper nye tre år før det resterende kravet blir ugyldig.

Foreldelsesfristen brytes og en periode på tre nye år begynner derfor når:

Forlenges til ti år

Fristen på tre år er generell, og har flere unntak. I praksis gjelder den kun hvis ingen steg blir tatt for å kreve inn pengene.

Ifølge foreldelsesloven forlenges fristen til ti år når:

Tiden begynner å telle ned fra første dag etter at du hadde rett til å få betalt, det vil si selve forfallsdatoen på fakturaen. I Conta vil forfallsdatoen på fakturaen legge grunnlaget for dette i systemet når du tar saken videre til inkasso.

[post_title] => Foreldelsesfrist på fakturaer [post_excerpt] => [post_status] => publish [comment_status] => open [ping_status] => closed [post_password] => [post_name] => foreldelsesfrist-pa-fakturaer [to_ping] => [pinged] => [post_modified] => 2020-10-15 13:51:03 [post_modified_gmt] => 2020-10-15 12:51:03 [post_content_filtered] => [post_parent] => 19 [guid] => https://hjelp.conta.no/?page_id=6701 [menu_order] => 0 [post_type] => post [post_mime_type] => [comment_count] => 0 [filter] => raw ) [2] => WP_Post Object ( [ID] => 211 [post_author] => 42 [post_date] => 2016-11-03 08:05:05 [post_date_gmt] => 2016-11-03 07:05:05 [post_content] =>

Avsenderen av en faktura må kunne dokumentere grunnlaget for at den ble utstedt. De som bevisst fakturerer på feilaktig grunnlag, gjør seg skyldig i fakturasvindel.

Fakturaer skal inneholde korrekt informasjon om avsender, mottaker og produktet eller tjenesten som er kjøpt. Fakturasvindel foregår eksempelvis ved at avsender i full visshet forsøker å kreve inn penger uten å ha grunnlag for det, og håper folk betaler.

Vi kan snakke om tre hovedtyper av fakturasvindel.

Fakturasvindel og nettkataloger

Noen firma er så frekke at de uoppfordret sender fakturaer direkte til tusenvis og satser på at at noen betaler for å bli kvitt «problemet». Dette er mer enn bare søppelpost, det er ulovlig. Andre prøver å balansere på grensen av loven med misvisende salgskontrakter over faks eller e-post, og bruker aggressiv salgsteknikk i forsøk på å få mottakeren til å gi samtykke.

I noen tilfeller ringer selgere og hevder de har en eksisterende avtale med firmaet ditt om annonsering på et bedriftskatalognettsted, og at denne avtalen nå må fornyes. De håper at mottakeren skal signere denne kontrakten, som egentlig er en salgskontrakt verdt flere titalls tusen kroner. Hvis mottakeren signerer kommer fakturaen og da har de ikke noen bein å stå på.

Hele 7 av 10 firma oppgir i en nylig undersøkelse å ha fått tilsendt fakturaer for tjenester de aldri har bedt om.

Slike katalogannonser er verdiløse. I tillegg er nettsidene det gjelder ofte ikke det de gir seg ut for å være. De kan være tomme skall som er bygget for å se legitime ut, men egentlig er de bare opprettet for å lure folk til å betale for annonser som ikke har noen verdi.

Sender varer uoppfordret

Noen svindlere har til og med forsøkt å sende fysiske vareleveranser til mottakere som aldri har bedt om dem, og forsøker å kreve penger for disse varene. Andre har opplevd å bli satt opp som abonnenter på f.eks. vaskemidler eller undertøy uten å be om dette.

Denne formen for bedrageri er en gjenganger hos forbrukerombudet, men rammer også bedrifter. Av og til er dette et resultat av aggressivt telefonsalg der mottakeren opplever å ikke ha takket ja til noe som helst, men selger allikevel sender varene med krav om betaling.

Merverdiavgiftssvindel

Det er fakturasvindel når både avsender og mottaker går sammen om å svindle penger fra myndighetene ved hjelp av fiktive fakturaer. Alle MVA-registrerte firma har rett til fradrag for inngående MVA, og dette vet kriminelle hvordan de skal utnytte.

Svindlere oppretter selskaper og sender hverandre fiktive fakturaer, gjerne fra utenlandske firma til norske for å gjøre det vanskeligere å spore. De forsøker så å fradragsføre MVA for transaksjoner som aldri fant sted. De kriminelle oppretter også gjerne flere selskaper underveis for å hindre at myndighetene skal kunne se sammenhengen.

Dette kan være svært lukrativ virksomhet, og de som lykkes i det stjeler i praksis direkte fra felleskassa. Denne formen for organisert kriminalitet er utbredt, og dukker stadig opp i nyhetsbildet. Under bokettersyn har det blitt avdekket betydelige beløp som har blitt svindlet fra Staten, ofte i store, organiserte kriminelle nettverk. Strafferammen for denne typen virksomhet er på opptil flere års fengsel.

Ikke betal hvis du ikke har bestilt

Varslingslisten.no kommer med råd om dette temaet til alle som driver egen virksomhet. Ingen bør signere på papirer de er usikre på, og det burde være like selvsagt at man aldri skal betale en faktura før man vet at det er et legitimt krav. Noen betaler bare for å «få problemet ut av veien», men ved å gjøre dette kan de i verste fall være med på å finansiere ytterligere ulovlig virksomhet.

Åpenlyse svindelforsøk kan du med fordel bare kaste i søpla og eventuelt rapportere til politiet. Hvis selskapet ditt får en faktura som tilsynelatende er riktig utformet, men du allikevel ikke vet hvorfor du har blitt fakturert, kan du kreve å få se dokumentasjon fra avsenderen og sende en skriftlig klage. Hvis du mottar et inkassokrav på en faktura med et ugyldig krav, må du også sende skriftlig klage til inkassoselskapet. Hvis avsender ikke kan dokumentere hvorfor de sendte fakturaen, skal du ikke betale den.

Til slutt: hvis du behøver enda en grunn til å ikke betale slike fakturaer, er det også verdt å vite at myndighetene ved bokettersyn kan kreve tilbakebetalt MVA som er fradragsført på slike «kjøp». MVA kan kun lovlig fradragsføres hvis kjøpet av tjenesten eller produktet er knyttet til virksomheten, og det vil de i de fleste slike tilfeller neppe kunne anses å være.

[post_title] => Fakturasvindel [post_excerpt] => [post_status] => publish [comment_status] => open [ping_status] => closed [post_password] => [post_name] => fakturasvindel [to_ping] => [pinged] => https://hjelp.conta.no/kunnskapssidene/regnskap-og-bokforing/hva-er-bokettersyn/ [post_modified] => 2020-10-23 09:15:44 [post_modified_gmt] => 2020-10-23 08:15:44 [post_content_filtered] => [post_parent] => 19 [guid] => https://hjelp.conta.no/?page_id=211 [menu_order] => 0 [post_type] => post [post_mime_type] => [comment_count] => 0 [filter] => raw ) )

På tide å bytte ut hjemmelagede fakturaer og bæreposer med kvitteringer?
Opplev hvor mye enklere det kan gjøres med Conta.

Abonner på Conta nyhetsbrev

Abonner på nyhetsbrevet fra Conta og hold deg oppdatert på nye funksjoner, samt nyttige tips og triks.