Innbetalinger med avvik

Innbetalinger med avvik behandles ved å klikke på «behandle innbetalingene» på startsiden i Conta Faktura.

Så klikker du på BEHANDLE på betalingen det gjelder.

Når du behandler innbetalingen kan du først velge kunde ved å søke opp kunden og velge fra listen som dukker opp. Så kan du registrere betalingen på riktig fakturanummer.

Inneholder ikke innbetalingen kundenavn vil det som regel være informasjon om hvilket kontonummer betalingen har kommet fra, og av og til fritekst som kunden har skrevet inn i nettbanken når vedkommende gjorde innbetalingen. Utifra kontonummer og fritekst kan du kanskje finne ut av hvem som står bak.

Du kan finne hvem som eier et kontonummer ved å skrive nummeret inn i nettbanken i en ny betaling, og så se hvilket navn eller firmanavn som dukker opp.