Tilbud og ordre: Oversikt over varer

Her får du vite alt om hvordan legger til, endrer og holder orden på varene og tjenestene du selger i Conta Salg.

Her får du vite alt om hvordan legger til, endrer og holder orden på varene og tjenestene du selger i Conta Salg.

Ved å legge inn varer og tjenester gjør du det mye kjappere å sende tilbud fordi du bare trenger å begynne å skrive for at varen skal dukke opp i tilbudsredigereren.

Vareliste

Varelisten er det første du ser under menyfanen VARER. Her kan du også se nettoprisen, MVA, og totalprisen for hver vare. Under «vareinformasjon» lengst til høyre kan du klikke på varene for å se mer detaljert informasjon, eller gjøre endringer.

Du kan også laste ned en oversikt over varene dine i CSV format ved å klikke LAST NED CSV.

Vareimport

Under menypunktet VAREIMPORT kan du importere varer fra regneark, men også fra et annet firma du har i kontoen din hos Conta Salg.

Ny vare/tjeneste

Vil du opprette en ny vare/tjeneste? Vi anbefaler at du legger inn varer med MVA helt fra start, selv om du ikke er registrert i Merverdiavgiftsregisteret ennå. Da vil du spare tid fordi du slipper å oppdatere hele varelisten senere.

For at statistikk og rapporter skal bli riktige når du legger til varer i varelinjene på et tilbud, er det viktig at du søker opp en eksisterende vare fra varelista og velger den fra menyen som dukker opp. Det holder ikke å bare skrive navnet på varen, du må klikke på den i listen.

Sjekk om om varelinjen er koblet opp mot varen: den vil ha et lite ikon av en eske ved siden av seg.