Conta-kreditt

Enkelte betalinger i Conta-tjenestene krever Conta-kreditt, et felles system for betaling.

Enkelte betalinger i Conta-tjenestene krever Conta-kreditt, et felles system for betaling.

Med Conta-kreditt kan du

• velge at vi skal postlegge fakturaer eller purringer for deg
  • sende faktura som EHF (Standard) eller eFaktura direkte fra systemet, eller motta EHF i regnskapsprogrammet

Ubegrenset sending og mottak av EHF er inkludert i Smart-abonnementet.

Hver gang du bruker en betalingstjeneste, trekkes en eller flere kreditter fra kontoen din.

Dette koster Conta-kreditt

Postlegging av brev

• 1 brev: 35 kr
  • 10 brev: 299 kr (15% rabatt)
  • 50 brev: 1390 kr (20% rabatt)

EHF/eFaktura/e-post

• 10 EHF/eFaktura: 89 kr
  • 50 EHF/eFaktura: 299 kr (33% rabatt)
  • 500 EHF/eFaktura: 1690 kr (62% rabatt)

Alle priser er oppgitt eks. mva.

Slik fungerer det

For å kjøpe Conta-kreditt må du gå til menyfanen INNSTILLINGER > MINE KJØP og deretter klikke på CONTA-KREDITT.

Du må også velge type kreditt. Hvis du kjøper Conta-kreditt til brevsending kan du ikke bruke den til å for eksempel sende eFaktura, eller motsatt.

Du kan enten fylle opp kontoen gjennom en sikker betalingsløsning ved hjelp av et betalingskort, eller velge å bli fakturert for kjøpet.

Merk: Conta-kreditten er knyttet til virksomheten du er innlogget på, ikke til den personlige brukerkontoen din.

Du får tilbud om å lagre kortet til neste gang, men Conta lagrer ingen kortdetaljer. De lagres kryptert hos betalingspartneren vår, som har de nødvendige sikkerhetsklareringene fra både VISA og Mastercard. Lagrede kort kan slettes fra innstillingene i Conta-kreditt-menyen når som helst.

Du vil automatisk få mulighet til å kjøpe Conta-kreditt når

• du er innlogget i en av Conta-tjenestene og skal til å utføre en handling som krever betaling (for eksempel automatisk postlegging av faktura/inkassokrav), og det er tomt for kreditt på kontoen din

Kjøpshistorikk

Du får kvittering for alle kjøp av Conta-kreditt på e-post, men du finner også kvitteringene i PDF-format under menyfanen INNSTILLINGER og så menypunktet CONTA-KREDITT.

Her har du en oversikt over hva du har kjøpt, og du kan fylle på kreditt for tjenesten du ønsker.

Lagrede betalingskort

Under INNSTILLINGER > MINE KJØP og så CONTA-KREDITT finner du også en oversikt over kortene du har brukt til å kjøpe Conta-kreditt.

Du kan legge til nytt kort ved å trykke NYTT BETALINGSKORT. Gamle kort kan også slettes ved å trykke på SLETT ved siden av kortet det gjelder.

Vilkår

Conta-kreditt er gyldig i 24 måneder. Eventuelt restbeløp refunderes ikke ved periodens utløp, ved opphør av abonnement, sletting, utestengelse, eller hvis kontoen avsluttes på andre måter.

Kreditt kan ikke overføres fra en tjenestetype (f.eks. postlegging) til en annen, eller fra en virksomhet til en annen. Unntak gjelder ved fusjon eller omdanning, eller hvis bruker starter en ny virksomhet med nøyaktig samme eierfordeling som den forrige. Firmaattest og eventuell annen relevant dokumentasjon må legges fram.