Conta-kreditt

Enkelte betalinger i Conta-tjenestene krever Conta-kreditt, et felles system for betaling.

Med Conta-kreditt kan du:

• velge at vi skal postlegge fakturaer, purringer eller inkassokrav for deg
  • kjøpe Conta Pluss, kredittsjekker eller inkassosaker
  • sende faktura via e-post eller som EHF direkte fra systemet.

Hver gang du bruker en betalingstjeneste, trekkes en eller flere kreditter fra saldoen.

For informasjon om hva Conta-kreditt for ulike tjenester koster, se prisoversikten.

Slik fungerer det

For å kjøpe Conta-kreditt må du gå til menyfanen INNSTILLINGER > Conta-kreditt og deretter klikke på KJØP CONTA-KREDITT.

Skjermbilde av Conta-kreditt

Du må også velge type kreditt. Hvis du kjøper Conta-kreditt til brevsending kan du ikke bruke den til å f.eks. opprette inkassosaker med, eller motsatt.

Du kan enten fylle opp kontoen gjennom en sikker betalingsløsning ved hjelp av et betalingskort, eller velge å bli fakturert for kjøpet.

Merk: Conta-kreditten er knyttet til virksomheten du er innlogget på, ikke til den personlige brukerkontoen din.

Du får tilbud om å lagre kortet til neste gang, men Conta lagrer ingen kortdetaljer. De lagres kryptert hos betalingspartneren vår, som har de nødvendige sikkerhetsklareringene fra både VISA og Mastercard. Lagrede kort kan slettes fra innstillingene i Conta-kreditt-menyen når som helst.

Du vil automatisk få mulighet til å kjøpe Conta-kreditt i følgende situasjoner:

• Når du er innlogget i en av Conta-tjenestene og skal til å utføre en handling som krever betaling (f.eks. automatisk postlegging av faktura/inkassokrav), og det er tomt for kreditt på kontoen din.
  • Når du oppgraderer eller fornyer abonnementet på Conta Pluss.
  • Når du som ny bruker registrerer deg som privatperson eller firma for enkelte abonnementstyper hos Conta Inkasso som krever kortbetaling.

Kjøpshistorikk

Du får kvittering for alle kjøp av Conta-kreditt på e-post, men du finner også kvitteringene i PDF-format under menyfanen INNSTILLINGER og så menypunktet CONTA-KREDITT.
Her har du en oversikt over hva du har kjøpt, og du kan fylle på kreditt for tjenesten du ønsker.

Lagrede betalingskort

Under INNSTILLINGER > CONTA-KREDITT og så LAGREDE BETALINGSKORT finner du en oversikt over kortene du har brukt til å kjøpe Conta-kreditt.

Skjermbilde av lagrede betalingskort

Du kan legge til nytt kort ved å trykke NYTT BETALINGSKORT. Gamle kort kan også slettes ved å trykke på SLETT ved siden av kortet det gjelder.

Vilkår

Conta-kreditt er gyldig i 24 måneder. Eventuelt restbeløp refunderes ikke ved periodens utløp, ved opphør av abonnement, sletting, utestengelse, eller hvis kontoen avsluttes på andre måter.

Kreditt kan ikke overføres fra en tjenestetype (f.eks. postlegging) til en annen (f.eks. kredittsjekk), eller fra en virksomhet til en annen. Unntak gjelder ved fusjon eller omdanning, eller hvis bruker starter en ny virksomhet med nøyaktig samme eierfordeling som den forrige. Firmaattest og eventuell annen relevant dokumentasjon må legges fram.

Se resten av vilkårene i tilleggsavtalen for Conta Pluss.