Resultat

Resultatet er et regnestykke som viser totale inntekter og kostnader for firmaet ditt i løpet av en periode. Conta Regnskap viser automatisk inneværende år, men du kan velge periode fra menyen.

Resultatet er et regnestykke som viser totale inntekter og kostnader for firmaet ditt i løpet av en periode. Conta Regnskap viser automatisk inneværende år, men du kan velge periode fra menyen.

Du finner resultatet under menyfanen RAPPORTER > RESULTAT. Her kan du enkelt se om firmaet ditt går med overskudd eller underskudd.

Skjermbilde av resultat

Velg perioden du vil se, pluss eventuelt prosjekt og avdeling hvis du har noen (krever Conta Pluss).

Oppstilling av resultatet

Resultatregnskapet er salgs- og driftsinntekt, minus varekostnader og driftskostnader og lønnskostnader, pluss renteinntekter, minus rentekostnader.

Du får se se resultatet måned for måned i tillegg til summen for hele året.

Etter at alle bilag er bokført for et helt år får du årsresultatet, som sammen med balansen er grunnlaget for årsoppgjøret som skal rapporteres inn til myndighetene i form av årsregnskapet (til Brønnøysundregistrene) og skattemeldingen (til Skatteetaten).

Du kan eksportere resultatrapporten som PDF eller CSV ved å klikke på lenkene til høyre over regnestykket.

Conta Regnskap er under kontinuerlig utvikling. Innholdet i disse hjelpesidene vil kunne endre seg etter hvert som tjenesten forbedres. Kontakt oss gjerne hvis du lurer på noe.