Generelt

Virksomheter »

Det er ikke nødvendig å registrere flere kontoer hvis du driver flere firmaer. Én enkel brukerkonto kan lage, og ha adgang til, et ubegrenset antall virksomheter.

Avdelinger »

Avdelinger kan brukes når virksomheten din driver med flere forskjellige typer aktiviteter, og du vil skille omsetningen fra hver av de i regnskapet.

Prosjekter »

Du kan bruke prosjekter i Conta-tjenestene til å få oversikt over inntekter fra jobber som pågår over tid. Et prosjekt kan knyttes til en kunde.

Logo »

Logoen til firmaet ditt vises på alle PDF-dokumenter som lages i de ulike Conta-tjenestene, og ser best ut når den har riktig størrelse og filtype.

Conta Pluss »

Conta Pluss er en betalingstjeneste som utvider verktøykassen for deg som bruker Conta-tjenestene.

Conta-kreditt »

Betaling i Conta-tjenestene krever Conta-kreditt, et felles system for betaling.

Eksport av CSV-filer fra Conta »

I Conta-tjenestene kan du eksportere data fra mange av listene og rapportene i CSV-formatet. Dette er tekstfiler der feltene er separert med komma eller andre tegn. Flere steder i tjenestene kan du dessuten eksportere PDF-filer.

KID i Conta Faktura »

For å lage og sende fakturaer med KID, må du ha Conta Pluss. Her går vi litt nærmere inn på hvordan det fungerer i praksis.

Brukerkontoer »

Som bruker av Conta-tjenestene trenger du bare én brukerkonto, selv om du administrerer flere firmaer. Gir du tilgang til andre brukere, får de kun tilgang til de firmaene du ønsker de skal ha tilgang til.