Brukerkontoer

Som bruker av Conta-tjenestene trenger du bare én brukerkonto, selv om du administrerer flere firmaer. Gir du tilgang til andre brukere, får de kun tilgang til de firmaene du ønsker de skal ha tilgang til.

KID

For å lage og sende fakturaer med KID, må du ha abonnement på Pluss-pakken til Conta. Her går vi litt nærmere inn på hvordan det fungerer i praksis.

Eksport av CSV-filer fra Conta

I Conta-tjenestene kan du eksportere data fra mange av listene og rapportene i CSV-formatet. Dette er tekstfiler der feltene er separert med komma eller andre tegn. Flere steder i tjenestene kan du dessuten eksportere PDF-filer.

Conta-kreditt

Enkelte betalinger i Conta-tjenestene krever Conta-kreditt, et felles system for betaling.

Pluss-pakken

Pluss er en betalingstjeneste som utvider verktøykassen for deg som bruker Conta-tjenestene.