Tofaktorautentisering

Slik sikrer du kontoen din med tofaktorautentisering på mobilen. Hvis du ønsker kan du skru på tofaktorautentisering for å få enda sikrere innlogging i Conta. Vi anbefaler alle å gjøre det! Conta sin løsning bruker kode-apps som Google Authenticator eller Microsoft Authenticator. Disse finner du enkelt på App Store eller Google Play. Når du har […]

Hurtigtaster

Hurtigtaster (eller hotkeys) gjør det enda raskere å føre regnskap i Conta. De gjør det også mulig å jobbe mer eller mindre kun fra tastaturet når du registrerer flere bilag på rad. Men først, litt om Mac og Windows Aller først: Nå om dagen er det ikke mange forskjeller på Mac og Windows i daglig […]

Guide for regnskapspartnere

Som regnskapspartner i Conta kan du føre regnskapet til klienter, legge til ansatte som skal føre regnskapet, og mye mer. Her går vi gjennom det grunnleggende. Conta, partnere, og klienter Du skal ha mottatt en partneravtale som må signeres før du får innloggingsinformasjon. Partneransvarlig i Conta tar kontakt med deg og legger deg til i systemet. […]

Abonnementer

Conta gir deg en god verktøykasse for å håndtere administrasjonen til bedriften. Velg mellom Standard og Smart, og legg til tjenester etter behov. Her forklarer vi hva du får for de forskjellige, og går litt mer i dybden på enkelte av tilleggsfunksjonene. Alle abonnement i Conta faktureres for et år om gangen og priser er […]

Brukerkonto

Som bruker av Conta-tjenestene trenger du bare én brukerkonto, selv om du har tilgang til flere virksomheter. Gir du tilgang til andre brukere, får de kun tilgang til de virksomhetene du ønsker de skal ha tilgang til.

KID

For å lage og sende fakturaer med KID, må du ha Smart-abonnementet fra Conta. Her går vi litt nærmere inn på hvordan det fungerer i praksis.

Eksport av CSV-filer fra Conta

I Conta-tjenestene kan du eksportere data fra mange av listene og rapportene i CSV-formatet. Dette er tekstfiler der feltene er separert med komma eller andre tegn. Flere steder i tjenestene kan du dessuten eksportere PDF-filer.

Conta-kreditt

Enkelte betalinger i Conta-tjenestene krever Conta-kreditt, et felles system for betaling.

Gi tilgang til flere brukere

Slik kan du gi ansatte, regnskapsførere eller andre som trenger det tilgang til virksomhetene dine i Conta-tjenestene.

Logo

Logoen til firmaet ditt vises på alle PDF-dokumenter som lages i de ulike Conta-tjenestene, og ser best ut når den har riktig størrelse og filtype.

Registrere ny bruker

Brukerkontoen er felles for alle Conta-tjenestene. Slik registrerer du deg, kjapt og enkelt.

Prosjekter

I Conta kan du bruke prosjekter til å holde oversikten over inntekter fra jobber som går over tid. Et prosjekt kan knyttes til en spesifikk kunde.

Avdelinger

Avdelinger kan brukes når virksomheten din driver med flere forskjellige typer aktiviteter, og du vil skille omsetningen fra hver av de i regnskapet. Mange som bruker Conta-tjenestene har firmaer som de bruker til litt av hvert. En gårdbruker driver kanskje både med melkeproduksjon og hytteutleie, og bør derfor opprette to avdelinger i Conta for å holde […]

Virksomheter

Det er ikke nødvendig å registrere flere brukerkontoer hvis du driver flere firmaer. Én enkel brukerkonto kan lage, og ha adgang til, et ubegrenset antall virksomheter.