Brukerkontoer

Som bruker av Conta-tjenestene trenger du bare én brukerkonto, selv om du administrerer flere firmaer. Gir du tilgang til andre brukere, får de kun tilgang til de firmaene du ønsker de skal ha tilgang til.

KID

For å lage og sende fakturaer med KID, må du ha Conta Pluss. Her går vi litt nærmere inn på hvordan det fungerer i praksis.

Eksport av CSV-filer fra Conta

I Conta-tjenestene kan du eksportere data fra mange av listene og rapportene i CSV-formatet. Dette er tekstfiler der feltene er separert med komma eller andre tegn. Flere steder i tjenestene kan du dessuten eksportere PDF-filer.

Conta-kreditt

Enkelte betalinger i Conta-tjenestene krever Conta-kreditt, et felles system for betaling.

Conta Pluss

Conta Pluss er en betalingstjeneste som utvider verktøykassen for deg som bruker Conta-tjenestene.

Gi tilgang til andre brukere

Slik kan du gi ansatte, regnskapsførere eller andre som trenger det tilgang til virksomhetene dine i Conta-tjenestene.

Logo

Logoen til firmaet ditt vises på alle PDF-dokumenter som lages i de ulike Conta-tjenestene, og ser best ut når den har riktig størrelse og filtype.

Prosjekter

I Conta kan du bruke prosjekter til å holde oversikten over inntekter fra jobber som går over tid. Et prosjekt kan knyttes til en spesifikk kunde.

Avdelinger

Avdelinger kan brukes når virksomheten din driver med flere forskjellige typer aktiviteter, og du vil skille omsetningen fra hver av de i regnskapet. Mange som bruker Conta-tjenestene har firmaer som de bruker til litt av hvert. En gårdbruker driver kanskje både med melkeproduksjon og hytteutleie, og bør derfor opprette to avdelinger i Conta for å holde […]

Virksomheter

Det er ikke nødvendig å registrere flere kontoer hvis du driver flere firmaer. Én enkel brukerkonto kan lage, og ha adgang til, et ubegrenset antall virksomheter.