Sende tilbud

Velger du å sende tilbudet som e-post får kunden en hendig privat lenke som de kan klikke på for å se tilbudet på nettet, og akseptere det ved å klikke «Godta».

Tilbud- og ordredetaljer

Fra detaljene kan du gjøre endringer i tilbud og ordre, se status og historikk, og sende ordre videre til Conta Faktura.

Lag en ordre

Å fylle ut og sende en ordre i Conta Salg er lekende lett. Du kan også gjøre eksisterende tilbud om til en ordre når kunden har akseptert tilbudet.

Lag nytt tilbud

I Conta Salg kan du redigere direkte i tilbudet slik det vil se ut når det er ferdig.

Salg, tilbud og ordre

Under menyfanen «Salg» finner du alt som har med salgene dine å gjøre. Alle tilbud og ordre ligger her.