Saldobalanse

Saldobalansen viser alle kontoer med førte beløp på, på en gitt dato. Den kan gi en god oversikt over summer på enkeltkontoer, ved behov.

Saldobalansen viser alle kontoer med førte beløp på, på en gitt dato. Den kan gi en god oversikt over summer på enkeltkontoer, ved behov.

Du finner saldobalansen under RAPPORTER > SALDOBALANSE.

Skjermbilde av saldobalanse

Den viser summen av alt som er bokført på de ulike kontoene, derfor gir den et generelt oversiktsbilde. Hovedboken gir et mer detaljert bilde.

Forklaring

Velg hvilke kontoer du vil vise (hvis ikke du vil vise alle), i tillegg til perioden du vil hente frem. Hvis du har prosjekter og avdelinger vil du også se nedtrekksmenyer der du kan velge prosjekt eller avdeling. Dette krever at du har Conta Pluss.

Inngående saldo viser hva som var bokført i begynnelsen av perioden. Den midtre kolonnen viser hva som har endret seg, og utgående saldo viser hva som var bokført på slutten av perioden.

Balansen kan eksporteres både som CSV og PDF ved å klikke på lenkene oppe til høyre.

Conta Regnskap er under kontinuerlig utvikling. Innholdet i disse hjelpesidene vil kunne endre seg etter hvert som tjenesten forbedres. Kontakt oss gjerne hvis du lurer på noe.