Registrere ny bruker

Brukerkontoen er felles for alle Conta-tjenestene.

Hver Conta-tjeneste har sitt eget registreringsskjema, og feltene som må fylles ut varierer litt fra tjeneste til tjeneste.

Minimum er at du må fylle ut hvilken type virksomhet du driver (firmanavn eller navn på privatvirksomhet), innlogging og passord, samt abonnementstype hvis det er en betaltjeneste som Conta Inkasso.

Registreringsskjema

Klikk på BYTT TIL PRIVATPERSON øverst på skjemaet hvis du ikke skal registrere deg som firma. Dette gjelder typisk hvis du skal sende fakturaerer til noen som leier leiligheten din, eller sende inkassokrav i ditt eget navn.

Registrer deg på Conta Faktura, Conta Inkasso eller Conta Kredittsjekk.

Merk: Hvis du registrerer deg på Conta Kredittsjekk, vil du ikke få valget om å lage privatperson-konto. Dette er fordi bare firmaer kan bruke tjenesten.

Brukeropplysninger

Begynn med å skrive inn firmanavnet ditt, og velg riktig fra søkeresultatene. Organisasjonsnummer og adresse blir fylt riktig ut med informasjon fra enhetsregisteret i Brønnøysund.

KONTAKTPERSON vil i de aller fleste tilfeller være deg selv. Vi anbefaler passord med 12 tegn og en blanding av tall og bokstaver for bedre sikkerhet.

Aktivering

Etter at du har registrert deg, vil du få tilsendt en melding til e-postadressen du oppga. Nå må du bare klikke på lenken i denne meldingen for å bekrefte e-postadressen, og vips så er kontoen din klar til bruk!