Registrere ny bruker

Brukerkontoen er felles for alle Conta-tjenestene. Slik registrerer du deg, kjapt og enkelt.

Brukerkontoen er felles for alle Conta-tjenestene. Slik registrerer du deg, kjapt og enkelt.

Du begynner med å fylle ut litt informasjon om deg selv og firmaet. Hvis firmaet er registrert i Brønnøysundregisteret så finner Conta det når du begynner å skrive.

registreringsskjema i conta

KONTAKTPERSON vil i de aller fleste tilfeller være deg selv. Vi anbefaler passord med 12 tegn og en blanding av tall og bokstaver for bedre sikkerhet.

Aktivering

Etter at du har registrert deg, vil du få tilsendt en melding til e-postadressen du oppga. Nå må du bare klikke på lenken i denne meldingen for å bekrefte e-postadressen, og vips så er kontoen din klar til bruk!