Bilagsjournal

Bilagsjournalen er en liste over alle regnskapsbilagene du har bokført, der hvert bilag har et unikt nummer.

Bilagsjournalen er en liste over alle regnskapsbilagene du har bokført, der hvert bilag har et unikt nummer.

Du finner bilagsjournalen under RAPPORTER > BILAGSJOURNAL.

Skjermbilde av bilagsjournal

Bilagsjournalen i Conta Regnskap lar deg enkelt søke opp bilag. Du kan søke på bilagsnummer eller på periode for å snevre inn resultatene, og hvis du vet at bilaget ble ført på et spesifikt prosjekt eller en avdeling kan du velge dette også (krever Conta Pluss).

Bilagsjournalen kan eksporteres som PDF eller CSV ved å klikke på lenkene oppe til høyre.

Klikk deg direkte inn på kundene eller leverandørene hvis du vil se detaljene om dem.

Redigere bilag

Du kan redigere bilag der du har gjort noe feil eller vil gjøre en endring. Klikk på rediger-knappen på bilaget det gjelder for å utføre endringen.

Skjermbilde av å redigere bilag

Kun den nyeste endringen, og ikke historikken i korrigeringene du gjør vil være synlig i bilagsjournalen. Du kan vise alle korrigeringene du har gjort ved å huke av «Vis historikk.

Skjermbilde av å vise historikk for bilag

Bruker du Conta Faktura til å sende fakturaer? Fakturaene registreres og bokføres automatisk som bilag i Conta Regnskap. Disse bilagene er «låst» i Conta Regnskap, og kan ikke redigeres. Hvis du skal kreditere en faktura må du gjøre det i Conta Faktura, og da vil krediteringen også automatisk bokføres i Conta Regnskap.

Conta Regnskap er under kontinuerlig utvikling. Innholdet i disse hjelpesidene vil kunne endre seg etter hvert som tjenesten forbedres. Kontakt oss gjerne hvis du lurer på noe.