Velge språk i Conta-tjenestene

Du kan selv velge om du vil bruke Conta-tjenestene på norsk eller engelsk. Slik går du frem for å bytte språk.

Du kan selv velge om du vil bruke Conta-tjenestene på norsk eller engelsk. Slik går du frem for å bytte språk.

Språkvalget gjelder på brukernivå, altså bare for din personlige innlogging. Andre brukere kan ha tilgang til samme firmaet som deg, på et annet språk. Hvis du har valgt engelsk, og blir invitert som bruker til en ny virksomhet, vil det valget følge med når du bytter virksomhet.

Merk at valget av språk i selve fakturaene kan velges øverst når du lager en faktura. Dette valget er uavhengig av språket du har valgt for brukergrensesnittet. Det samme gjelder når du lager andre dokumenter, f.eks. inkassodokumenter.

Slik gjør du

For å endre språk, gå til INNSTILLINGER, og velg så menypunktet BRUKERKONTO. Så finner du nedtrekksmenyen i brukerkontoinnstillingene der det står «språkvalg for Conta-tjenestene».

Husk å lagre innstillingene etter du har gjort valget ditt. Og så er det showtime: Tjenesten er nå på engelsk!

Flere språk kan komme i fremtiden, men inntil videre støttes altså norsk eller engelsk.