Fakturaer

Ny faktura »

Å lage en faktura i Conta Faktura er enkelt, fordi den ser lik ut på skjermen som den blir når den er ferdig.

Registrere betaling »

Hvis du ikke benytter deg av KID (en Conta Pluss-funksjon), må du registrere innbetalinger manuelt.

Gammel faktura fra annet system »

Hvis du har brukt andre fakturaprogrammer enn Conta Faktura, kan du laste opp gamle fakturaer for å få riktige tall i rapporter og statistikker.

Sette faktura på repetisjon »

Hvis du har kunder som du fakturerer med jevne intervaller, er det enklere å sette fakturaer på repetisjon enn å lage en ny hver gang.

Fakturaer »

Menyfanen FAKTURAER er hjertet i Conta Faktura. Herfra kan du få oversikt over alle fakturaene dine, og utføre en rekke oppgaver.

Kreditnota »

Hvis du gjør en feil når du lager en faktura, må du lage en kreditnota som «nuller ut» den eksisterende fakturaen.

Kontantfaktura »

En kontantfaktura er en kvittering på en mottatt kontantbetaling.

Sende fakturaen »

Conta Faktura lar deg sende fakturaer på flere måter, og her skal vi gå gjennom de ulike valgene du har.

Innbetalinger med avvik »

Innbetalinger med avvik behandles ved å klikke på «behandle innbetalingene» på startsiden i Conta Faktura.

Send til inkasso hos Contando »

Forfalte fakturaer kan sendes direkte til Conta sitt eget inkassobyrå, Contando. De håndterer saken fra start til du har pengene på konto.