Kundeoversikt

Et kunderegister er nødvendig når du fører regnskap. Slik holder du orden på kundene dine i Conta.

Et kunderegister er nødvendig når du fører regnskap. Slik holder du orden på kundene dine i Conta.

Du finner kundene dine under menyfanen KUNDER. Hvis du bruker Conta til å fakturere, deles kundene dine mellom tjenestene. Fakturaene dine bokføres da automatisk på riktig kunde.

Det finnes to måter å legge til nye kunder på: Enten ved å gå til menyfanen KUNDER og velge NY KUNDE eller ved å legge til en ny kunde når du lager en ny faktura eller registrerer/bokfører et nytt bilag.

Du kan sortere kundene dine ved å klikke øverst i kolonnene. Du kan sortere på navn, kundetype, og hvor mye de skylder deg (kundereskontro-kolonnen). Kundereskontro er en oppstilling av alle fakturaer og betalinger knyttet til kunden, og viser hvor mye den aktuelle kunden skylder virksomheten din.

Importere kunder

Du kan importere kunder både fra andre virksomheter du har tilgang til i Conta-tjenestene, og fra helt andre programmer ved å klikke KUNDEIMPORT like over kundelisten.

Slik importerer du kunder.

Kundekort

Klikk på KUNDEKORT lengst til høyre på listen for å se eller endre opplysningene relatert til en kunde. Les mer om hva du kan se og gjøre på kundekortet her.

Last ned liste som CSV

Du kan laste ned kundelister som CSV til bruk i Microsoft Excel eller andre regnearkprogrammer.

Klikk på LAST NED CSV for å laste ned alle kundene du ser på listen akkurat nå.

Dette fungerer slik at innholdet i den eksporterte CSV-filen påvirkes av den nåværende visningen: Hvis du har søkt på et spesifikt firma, og kun det ene firmaet vises, vil CSV-filen inneholde denne ene kunden.