Leverandøroversikt

Dette er en oversikt over hvem bedriften din kjøper varer og tjenester fra, altså leverandørene dine.

Dette er en oversikt over hvem bedriften din kjøper varer og tjenester fra, altså leverandørene dine.

Du finner leverandørene dine under menyfanen LEVERANDØRER.

Det finnes to måter å legge til nye leverandører på. Enten ved å gå til menyfanen LEVERANDØRER og velge NY LEVERANDØR eller ved å legge til leverandøren når du bokfører et nytt bilag.

Du kan sortere leverandørene dine på navn, leverandørtype, og saldo på leverandørreskontro ved å klikke på kolonneoverskriftene.

Leverandørreskontro er en rapport som viser hvor mye du skylder den aktuelle leverandøren.

Importere leverandører

Du kan importere leverandører fra andre virksomheter du har tilgang til i Conta og fra andre programmer ved å klikke LEVERANDØRER > LEVERANDØRIMPORT like over leverandørlisten. Slik importerer du leverandører.

Leverandørdetaljer

Klikk på DETALJER> lengst til høyre på en leverandør i listen for å se eller endre opplysningene for den leverandøren. Les mer om hva du kan se og gjøre under leverandørdetaljene her.

Last ned liste som CSV

Du kan laste ned leverandørlister som CSV til bruk i Microsoft Excel eller andre regnearkprogrammer.

Klikk på «Last ned CSV» for å laste ned alle leverandørene du ser på listen akkurat nå.

Innholdet i den eksporterte CSV-filen påvirkes av den nåværende visningen: Hvis du har søkt på et spesifikt firma, og kun det ene firmaet vises i listen, vil CSV-filen kun inneholde denne ene leverandøren.