Jeg har glemt passordet mitt

Sånt skjer! Heldigvis er det enkelt å få tilbake tilgangen til kontoen din.

På innloggingssiden klikker du bare på GLEMT PASSORDET?

Innloggingsvindu

Du blir da tatt videre til et nytt skjema hvor du må oppgi e-posten du bruker til å logge inn med.

Tilbakestilling av passordNå mottar du en e-post med en lenke til stedet der du kan endre passordet ditt. Du må skrive det inn to ganger. Vi anbefaler å bruke et passord på mer enn 12 tegn, som inkluderer både tall og bokstaver.

Et lite passordtips fra oss

Hvis du syns det er vrient å huske passord i hverdagen, anbefaler vi å bruke et passordverktøy som for eksempel LastPass. Dette lar deg lagre passord på en sikker måte, slik at du kan hente de frem når som helst – uten å måtte huske alle.

Ofte stilte spørsmål