Prosjekter

Du kan bruke prosjekter i Conta-tjenestene til å få oversikt over inntekter fra jobber som pågår over tid. Et prosjekt kan knyttes til en kunde.

Det er lovpålagt å føre egne prosjektregnskap for store anbud. Å legge til og adminstrere prosjekter i Conta er enkelt. Å opprette og fakturere fra prosjekter krever Conta Pluss.

Gå til menyfanen INNSTILLINGER. Velg MER og så PROSJEKTER.

Du kan lage et nytt prosjekt fra den samme menyen.

Bilde av innstillinger for prosjekter

Nytt prosjekt

Når du lager et nytt prosjekt, eller klikker deg inn på et prosjekt for å redigere detaljene, kan du bestemme navnet på prosjektet, knytte det til en spesifikk kunde, og legge inn en beskrivelse. Du kan også legge inn start- og sluttdato.

Bilde av skjema for nytt prosjekt

Merk: Et prosjekt du har begynt å fakturere fra, kan ikke slettes. Men opplysningene om prosjektet kan når som helst endres slik du ønsker.

Prosjektfiler

Under menypunktet PROSJEKTFILER kan du laste opp kontrakter, tegninger, timelister eller annen dokumentasjon som angår prosjektet. For mange er det særlig viktig å dokumentere utførte jobber godt med bilder og kontrakter osv., med tanke på å unngå grunnløse reklamasjoner og rettstvister.

Prosjektrapport

Omsetningen fra fakturaene som er knyttet til prosjektet blir vist i en egen rapport. Denne finner du under menyfanen RAPPORTER, og så PROSJEKTRAPPORTER > DETALJER

Her kan du se fakturaene som er knyttet til prosjektet, og et diagram over prosjektomsetningen sammenlignet med den totale omsetningen i firmaet. Du kan også velge å bare se omsetningen fra en spesifikk periode.

Les mer om rapporter i Conta.