Registrere betaling

Hvis du ikke benytter deg av KID (en Conta Pluss-funksjon), må du registrere innbetalinger manuelt.

Hvis du ikke benytter deg av KID (en Conta Pluss-funksjon), må du registrere innbetalinger manuelt.

Når du ser at en faktura har blitt betalt i nettbanken din, kan du finne frem til fakturaen i Conta Faktura. Klikk på + -ikonet i DETALJER-kolonnen helt til høyre i fakturalisten for å registrere innbetalingen.

Pass på at betalingsdatoen er riktig. Den skal være lik som betalingsdatoen på kontoutskriften din. På den måten blir grunnlaget for statistikk, rapporter, og MVA-oppgave i Conta Faktura helt nøyaktig.

Du kan også klikke deg inn på fakturadetaljene og registrere betalingen der. I så fall kan du klikke på REGISTRER BETALING-knappen.

Slette innbetaling

Gjort en feil? Gå til fakturadetaljene og finn SLETT INNBETALING.

Alt går automatisk med KID

På fakturaer med KID blir betalingen automatisk registrert, kort tid etter at den kommer inn på bankkontoen. For å få automatiske innbetalinger med KID, må du oppgradere til Conta Pluss.

Les om hvordan KID fungerer i Fakturaskolen.