Tilbud- og ordredetaljer

Fra detaljene kan du gjøre endringer i tilbud og ordre, se status og historikk, og sende ordre videre til fakturaprogrammet i Conta.

Fra detaljene kan du gjøre endringer i tilbud og ordre, se status og historikk, og sende ordre videre til fakturaprogrammet i Conta.

Du kan klikke deg inn på detaljene for et tilbud eller en ordre fra oversikten.

Klikk på historikk-menypunktet for å se fremgangen til tilbudet. Hvis du har Smart-abonnementet kan du også se på eventuelle notater du har laget ved å klikke på NOTATER.

Forklaring av funksjoner

Fra knapperaden til høyre kan du gjøre følgende handlinger:

• Gjøre om et tilbud til en ordre
  • Redigere tilbudet eller ordren
  • Sende tilbudet eller ordren på nytt
  • Ta en kopi av tilbud eller en ordre som grunnlag for å lage ny
  • Avbryte ordren
  • Slette tilbudet
  • Markere ordren som fullført
  • Sende til Conta, hvor du blir tatt med til fakturaredigeren for å gjøre et tilbud eller en ordre om til et faktura