Tilbud- og ordredetaljer

Fra detaljene kan du gjøre endringer i tilbud og ordre, se status og historikk, og sende ordre videre til Conta Faktura.

Fra detaljene kan du gjøre endringer i tilbud og ordre, se status og historikk, og sende ordre videre til Conta Faktura.

Du kan klikke deg inn på detaljene for et tilbud eller en ordre fra oversikten.

Klikk på historikk-menypunktet for å se fremgangen til tilbudet. Hvis du har Conta Pluss kan du også se på eventuelle notater du har laget ved å klikke på NOTATER.

Forklaring av funksjoner

Fra knapperaden til høyre kan du gjøre følgende handlinger:

• Gjøre om et tilbud til en ordre
  • Redigere tilbudet eller ordren
  • Sende tilbudet eller ordren på nytt
  • Ta en kopi av tilbud eller en ordre som grunnlag for å lage ny
  • Avbryte ordren
  • Slette tilbudet
  • Markere ordren som fullført
  • Sende til Conta Faktura, hvor du blir tatt med til fakturaredigeren for å gjøre et tilbud eller en ordre om til et faktura