For mye innbetalt

Har du fått innbetalinger med avvik, der kunden har betalt for mye eller for lite?

Kundekort inkasso

Kundekortet inneholder all informasjon om enkeltkunder, inkludert hvilke inkassosaker du har på kunden og eventuelle notater du har lagret.

Utleggsbegjæring

Fører ikke betalingsoppfordringen frem, er utleggsbegjæring ett av stegene du kan ta for å drive inn pengene.

Konkursbegjæring

Hvis en bedrift ikke betaler etter du har sendt en betalingsoppfordring, kan du velge å begjære bedriften konkurs etter å ha sendt et konkursvarsel.

Inkassorapporter

Du kan hente ut rapportdata om inkassosakene dine i Conta Inkasso. Klikk på nedtrekksmenyene nedenfor for å velge periode, avdeling og prosjekt.

Conta Inkasso-abonnement

Alle brukere av Conta Inkasso får tilgang til den samme tjenesten, men det er mye å spare på å velge Conta Inkasso Total hvis du oppretter mange saker.

Innstillinger

Her kan du gjøre endringer i abonnementet ditt, saksinnstillingene, og innstillinger som er felles for alle Conta-tjenestene.

Kundeoversikt i inkasso

Under «KUNDER»-fanen finner du en oversikt over kundene dine. Slik oppretter du nye kunder i Conta Inkasso. Du kan også importere dem fra Conta Faktura eller fra eksterne programmer.

Ny inkassosak

Hvis en faktura har forfalt, kan du sende den til Conta Inkasso direkte fra Conta Faktura.

Inkassosaker

Under menyfanen «inkassosaker» kan du se en liste over alle inkassosakene dine, sortere dem slik du ønsker, og følge dem opp.

Kom i gang med inkasso

Dårlige betalere? Fra startskjermen på Conta Inkasso kan du starte og følge opp inkassosakene dine.