For mye innbetalt

Har du fått innbetalinger med avvik, der kunden har betalt for mye eller for lite?

Kundekort inkasso

Kundekortet inneholder all informasjon om enkeltkunder, inkludert hvilke inkassosaker du har på kunden og eventuelle notater du har lagret.

Utleggsbegjæring

Fører ikke betalingsoppfordringen frem, er utleggsbegjæring ett av stegene du kan ta for å drive inn pengene.

Konkursbegjæring

Hvis en bedrift ikke betaler etter du har sendt en betalingsoppfordring, kan du velge å begjære bedriften konkurs etter å ha sendt et konkursvarsel.

Inkassorapporter

Du kan hente ut rapportdata om inkassosakene dine i Conta Inkasso. Klikk på nedtrekksmenyene nedenfor for å velge periode, avdeling og prosjekt.

Conta Inkasso-abonnement

Alle brukere av Conta Inkasso får tilgang til den samme tjenesten, men det er mye å spare på å velge Conta Inkasso Total hvis du oppretter mange saker.