Gratis webinarer fra Conta - Lær om regnskap, skatt og mye mer!

Kundedetaljer for tilbud og ordre

Kundekortet inneholder all informasjon om kunder, inkludert alle tilbud og ordre som du har sendt til kunden, samt notater og gjøremål.

Kundekortet inneholder all informasjon om kunder, inkludert alle tilbud og ordre som du har sendt til kunden, samt notater og gjøremål.

Her kan du holde informasjonen om kundene dine oppdatert. Husk at du også kan overstyre disse opplysningene hver gang du lager et nytt tilbud eller en ny ordre!

Kundeinfo

Kundekortet viser basisinformasjonen til kunden, som f.eks. adresse og organisasjonsnummer. Hvis du klikker på menypunktet SALG ved siden av KUNDEINFO får du se alle tilbud og ordre som er lagret på kunden.

I e-postfeltet for fakturamottak fyller du ut adressen som alle fakturaene skal sendes til, hvis du sender via e-post.

Kontakter

Under KONTAKTER kan du skrive inn nye kontaktpersoner – hvis kunden er en firmakunde. Privatkunder har kun seg selv som kontaktperson.

Gjøremål og notater

NOTATER lar deg skrive ned ekstra informasjon om hver kunde.

GJØREMÅL er en praktisk funksjon for å legge inn påminnelser til deg selv, knyttet til kunden. For å få tilgang må du oppgradere til Smart. Når du registrerer et gjøremål kan du velge om du vil bli varslet på e-post på et gitt tidspunkt, eller bare se gjøremålet som krever oppfølging i en liste på startsiden.

Husk å merke gjøremålet som utført når du er ferdig med det! Det gjør du enten ved å gå til detaljene for gjøremålet fra gjøremålslisten på kundekortet, eller i listen over forfalte gjøremål på startsiden.

Klikk på menypunktet FILER for å laste opp filer som tilhører kunden. Dette kan være kontrakter, bilder eller andre filer av relevans.

Både filer og gjøremål krever krever at du har Smart.

Var artikkelen nyttig? like moderate dislike
Relaterte artikler

Abonner på Conta nyhetsbrev

Abonner på nyhetsbrevet fra Conta og hold deg oppdatert på nye funksjoner, samt nyttige tips og triks.

Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!