Selge fakturaen (Easybank fakturasalg)

Fakturasalg betyr at du ikke trenger å vente på betaling fra kunden. I Conta er det enkelt å gjøre, og her viser vi hvordan. Vanligvis sender man fakturaer direkte til kunden, enten via e-post, vanlig post eller andre elektroniske metoder som EHF.  I Conta kan du nå i tillegg selge fakturaene dine, som innebærer at […]

Automatisk oppfølging

Fra denne siden kan du velge hvorvidt du ønsker at Conta Faktura skal følge opp ubetalte fakturaer automatisk for å spare deg for tid.

Innstillinger

I innstillingene kan du redigere alt fra basisopplysninger om firmaet ditt, til nøkkelpersoner, firmalogo, prosjekter og avdelinger. Merk at enkelte innstillinger er felles for alle Conta-tjenestene.

Ny faktura

Å lage en faktura i Conta er enkelt, fordi den ser lik ut på skjermen som det ferdige resultatet som kunden mottar.

Innbetalinger med avvik

Innbetalinger med avvik behandles ved å klikke på «behandle innbetalingene» på startsiden i Conta Faktura. Denne meldingen vises kun hvis du faktisk har innbetalinger som avviker fra fakturasummene.

Sende fakturaen

Du kan sende fakturaer med flere forskjellige metoder, avhengig av hva du og eventuelt kunden foretrekker.