Gi tilgang til flere brukere

Slik kan du gi ansatte, regnskapsførere eller andre som trenger det tilgang til virksomhetene dine i Conta-tjenestene.

Slik kan du gi ansatte, regnskapsførere eller andre som trenger det tilgang til virksomhetene dine i Conta-tjenestene.

VIKTIG: Pass aller først på at du er inne på riktig virksomhet. Dette ser du øverst til høyre på skjermen. Det er denne virksomheten du gir tilgang til. Hvis du ikke finner riktig virksomhet i menyen må du sjekke at du er logget inn med riktig e-postadresse.

For at en bruker skal ha fått tilgang til et firma, må han/hun ha:

• Registrert firmaet samtidig med at Conta tas i bruk
  • Lagt til et nytt firma mens han/hun er innlogget
  • Blitt gitt tilgang av en annen bruker som har tilgang til firmaet

Slik gir du tilgang

For å legge til en ny bruker går du først inn på menyfanen INNSTILLINGER. Klikk deg så inn på menypunktene BRUKERE > NY BRUKER. Skriv inn e-posten til vedkommende i rullegardinet som dukker opp.

Hvis personen allerede er Conta-bruker, er det viktig at du oppgir den samme adressen som personen er registrert med.

Den du inviterer får nå en e-post, og må bekrefte e-postadressen før han eller hun kan ta i bruk tjenesten. Inntil vedkommende har registrert seg vil brukeren deres vise som «invitasjonen er sendt» i listen over invitasjoner. Når brukeren er aktiv vil det stå «aktivert».

Den nye brukeren kommer til et lite skjema der vedkommende må fylle inn navn og passord.

Sikkerhet er viktigere enn noensinne. Vi oppfordrer alle brukere til å følge våre passordanbefalinger. 12 tegn eller flere, og en blanding av tall og bokstaver gjør kontoen sikrere. Bruk også gjerne et passordprogram som LastPass for å øke sikkerheten ytterligere og ikke bruke samme passord over alt.

NB! Vær oppmerksom på at alle brukere har like rettigheter i Conta-tjenestene. Nye brukere du legger til kan gjøre de samme handlingene som du selv kan utføre, bortsett fra at de selvfølgelig ikke kan endre på dine personlige brukerinnstillinger (e-postadresse, passord osv.).

Gi tilgang til regnskapsføreren din

Du kan gi tilgang til regnskapsføreren din ved å gå til MENY > MIN REGNSKAPSFØRER. Alle regnskapsbyrå som er partnere med Conta kan søkes opp og inviteres inn i regnskapet ditt.

Trenger du en regnskapsfører? Få 3 gratis tilbud.