Fakturere timer fra Timerabbit

Du kan nå overføre registrerte timer fra timeføringstjenesten Timerabbit til en fakturakladd i Conta, og dermed slippe manuell utfylling av timebaserte fakturaer.

Du kan nå overføre registrerte timer fra timeføringstjenesten Timerabbit til en fakturakladd i Conta, og dermed slippe manuell utfylling av timebaserte fakturaer.

Slik fungerer det

Koblingen mellom Conta og Timerabbit gjør at timer du registrerer i Timerabbit, blir fylt ut i en fakturakladd i Conta. Du trenger bare å se over, og sende fakturaen til kunden.

Videoguide

Aktivere Timerabbit i Conta

Fra Conta aktiverer du først Timerabbit under VIRKSOMHET > TIMERABBIT, som gjør at du blir tatt med til et registreringsskjema i Timerabbit for å opprette virksomheten din der også.

(Hvis du allerede har konto i Timerabbit kan du aktivere koblingen derfra også, ved å være innlogget i Timerabbit og gå til INNSTILLINGER > CONTA).

Nå koblingen snart klar – du må bare huske å trykke på «Start synkronisering» fra forsiden i Timerabbit for at alt skal være likt på begge ender. Etter du har gjort det, blir kunder og prosjekter og annen informasjon kontinuerlig synkronisert mellom tjenestene.

Fakturere timer

Først må du skru på fakturerbare timer i Timerabbit: Logg inn i Timerabbit. Før du begynner å føre timer i Timerabbit går du til TIMER > REGISTRER TIME og klikke på «Flere valg» lenken. Herfra kan du skru på fakturerbare timer. Så er du klar!

Inne i selve Timerabbit-tjenesten begynner du så bare å registrere fakturerbare timer (husk å huke av boksen der det står at det skal være fakturerbare timer), og så velger du hvilke timer du vil ha overført til en fakturakladd i Conta under TIMER > CONTA-FAKTURA.

Timerabbit er gratis å prøve i 30 dager. Koblingen til Conta er en separat tjeneste som du aktiverer fra innloggingen din i Conta.