Sende årsrapport til ansatte

Alle arbeidsgivere skal sende ansatte en årsrapport med informasjon om fjorårets lønn, skatt og feriepenger før 1. februar hvert år. Slik gjør du det i Tritt.

Alle arbeidsgivere skal sende ansatte en årsrapport med informasjon om fjorårets lønn, skatt og feriepenger før 1. februar hvert år. Slik gjør du det i Tritt.

En årsrapport fra arbeidsgiver er en oversikt over hva den ansatte har fått utbetalt i lønn og feriepenger, og betalt i skatt i året som gikk. Årsrapporten lager grunnlaget for skattemeldingen til den ansatte, og arbeidsgiver er pliktig å sende ut før 1. februar hvert år.

Se alle frister for næringsdrivende

Årsrapporten kalles ofte en sammenstillingsrapport eller en årsoppgave. I lønnssystemet Tritt bruker vi ÅRSRAPPORT

Sende årsrapport fra Tritt

For å sende årsrapport til de ansatte fra Tritt, går du til RAPPORTER > ÅRSRAPPORTER. Velg hvilken avdeling og hvilket år du vil se årsrapporter fra.

Her finner du en oversikt over de ansatte i bedriften. Du kan velge mellom å laste ned rapportene eller sende dem direkte fra systemet.

Jeg har brukt Tritt deler av året, hva gjør jeg?

Hvis du har byttet lønnssystem i løpet av året, må du ta ut årsrapport fra begge systemene.

Årsrapporten fra Tritt tas ut på måten som er beskrevet over og sendes til de ansatte. Du må også sende dem årsrapport fra det tidligere systemet.

Les mer om lønnskjøring i Tritt.