Lag ny kunde i regnskapet

Du kan legge inn nye kunder i Conta Regnskap under menyfanen KUNDER eller når du registrerer et inntektsbilag. Har du Conta Faktura, vil kunder fra fakturaene du lager bli lagt inn i Conta Regnskap automatisk.

Kundekort

Kundekortet inneholder all informasjon om kundene dine. Mye av informasjonen går på tvers av alle Conta-tjenestene, men i Conta Regnskap kan du også se kundereskontroen.

Importere kunder

I Conta Regnskap kan du importere kunder fra andre virksomheter du bruker i Conta, eller til og med fra andre programmer. Slik importerer du.

Kundeoversikt

Når du registrerer inntekt i Conta Regnskap må du oppgi kunden transaksjonen gjelder. Slik holder du orden på kundene dine i Conta Regnskap.