Bokføring av lønn

Hvis bedriften din har ansatte må du føre lønn i regnskapet. Slik går du frem når du bruker Conta.

Eksportere data fra regnskapet (SAF-T)

SAF-T (Standard Audit File-Tax) er et standardisert filformat for regnskapsdata, og er påkrevd når du skal sende data til Skatteetaten ved bokettersyn fra 1. januar 2020. Slik eksporterer du fra Conta.

Inngående balanse

Når du bytter til Conta fra et annet regnskapsprogram må du legge inn inngående balanse. Når du gjør dette får du nemlig riktige beløp på alle kontoene fra det tidligere regnskapet over i Conta.

Søke opp bilag

Du kan enkelt søke opp bilag som du har bokført eller som du har lastet opp i Conta.

Redigere transaksjoner

Når du redigerer et bilag blir tidligere versjoner av bilaget også lagret slik at regnskapet ditt er intakt.